string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Cageling nieuwe maatschappelijk manager FC Groningen.

Maandag 21 juni 2021 om 16:30

FC Groningen heeft een mooie maatschappelijke ambitie uitgesproken om de strijd aan te gaan tegen bewegingsarmoede in haar verzorgingsgebied. De Trots van het Noorden wil op dit terrein een serieuze bijdrage leveren en zal dat komend seizoen extra kracht bij zetten met het uitbreiden van het maatschappelijk team. Dankzij de financiering van partners van Stichting FC Groningen in de Maatschappij zullen onder meer de programma’s Scholentour en FC Groningen Voetbalschool worden uitgebreid en daarmee ook het maatschappelijk team. Als gevolg van deze uitbreiding heeft FC Groningen besloten om de huidige projectleider Simon Cageling aan te stellen als manager Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

_M7A6155

De 25-jarige Cageling wordt hiermee verantwoordelijk voor de programma’s binnen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij. “Ik ben uiteraard ontzettend blij met deze kans en het voelt als een beloning. In deze functie zie ik zowel de mogelijkheid om zelf te groeien als de kans onze maatschappelijke ambitie waar te maken.” Cageling benadrukt daarbij het belang van het hele team. “Om onze ambities te realiseren is samenwerking een essentieel onderdeel. Het is niet zo dat ik het enige aanspreekpunt ben van het team. We werken met vier pijlers, die we allemaal goed willen wegzetten en dat kan ik natuurlijk niet alleen. Samen met mijn collega’s pakken we dit op. Ik heb de mooie taak gekregen dit te coördineren en hieraan leiding te mogen geven.”
 
Algemeen directeur Wouter Gudde van FC Groningen heeft alle vertrouwen in Cageling als nieuwe maatschappelijk manager van de club. “Wat Simon heeft neergezet met de FC Groningen Voetbalkampen, de Scholentour en andere activiteiten vinden wij zeer indrukwekkend. Met zijn lef en ondernemersgeest denken wij dat Simon een grote bijdrage kan leveren aan het realiseren van onze maatschappelijke ambities en dat hij onze programma’s – gericht op scholen, wijken en amateurclubs – verder kan laten groeien.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’