string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Burnet afwezig in Deventer.

Vrijdag 08 augustus 2014 om 14:34

Voor Erwin van de Looi begint zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij FC Groningen aankomende zondag in Deventer tegen Go Ahead Eagles. De oefenmeester kan beschikken over een bijna fitte selectie. Alleen Lorenzo Burnet viel deze week definitief af voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

Naast Burnet mist FC Groningen de al langer geblesseerden Nick Bakker, Henk Bos en Hilal Ben Moussa. “Bos en Bakker trainen wel weer, maar zijn nog niet wedstrijdfit. Lorenzo Burnet, die we donderdag hebben getest, is definitief niet fit genoeg om mee te gaan. Voor de rest is iedereen beschikbaar. Zowel voor de achttien als voor de basisopstelling. Wel hebben verschillende spelers afgelopen weken wat lichte klachten gehad en dus is het iedere dag vinger aan de pols. Zaterdag na de laatste training zullen we een keuze maken wie we meennemen naar Deventer.”

Winnaarsmentaliteit
Van de Looi wil een winnaarsmentaliteit zien van de spelers die zondag het veld in worden gestuurd. “We moeten daar uitstralen dat we de wedstrijd willen winnen. Het is het begin van het seizoen en daarin moeten we laten zien dat we wat willen. Daar hoort een bepaalde houding bij, een bepaalde speelwijze en daar zijn we hard mee bezig. Ik denk dat we op een stabieler niveau zijn dan in het begin van vorig seizoen. We moeten dat wel vertalen in resultaten, want daar gaat voetbal uiteindelijk om. We zijn op de goede weg, nu moeten we het laten zien.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen