string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Botteghin, Kwakman, Wijnaldum en De Leeuw in FCG TV.

Dinsdag 03 december 2013 om 11:05

FC Groningen TV blikt dinsdagavond met speciale aandacht voor Eric Botteghin en Kees Kwakman terug op de 2-2 tegen NAC Breda en heeft samenvattingen van Jong sc Heerenveen - Jong FC Groningen en Cambuur Leeuwarden C2 - FC Groningen C2.

Afgelopen zaterdag speelde FC Groningen met 2-2 gelijk tegen NAC Breda. FCG TV kijkt terug op het gelijke spel met de doelpuntenmakers Giliano Wijnaldum en Michael de Leeuw. Daarnaast volgde de camera van FCG TV Eric Botteghin en Kees Kwakman tijdens de wedstrijd. Botteghin ging afgelopen zomer van NAC naar FC Groningen, Kwakman volgde de omgekeerde weg.
Jong FC Groningen
Maandagavond verdedigde Jong FC Groningen met succes de koppositie in de Beloften Divisie A door in Heerenveen de derby tegen sc Heerenveen met 1-0 te winnen. Matchwinner was David Texeira, die voor rust wist te scoren. In FCG TV is een samenvatting van het duel te zien met een reactie van Beloften-trainer Paul Raveneau.
FC Groningen C2
FC Groningen C2 wist zaterdag al in Friesland te winnen. Cambuur Leeuwarden C2 werd met 4-1 verslagen. Dankzij de zege maakt FC Groningen C2 nog steeds kans om bij de eerste zes te eindigen, een plek die de ploeg van trainer Gerard Wiekens het recht geeft om na de winterstop te spelen tegen de sterkste twaalf teams van Nederland. FC Groningen TV heeft een samenvatting van de winst op Cambuur, die vooraf een lichte vorm van psychologische oorlogsvoering kende…
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt dinsdagavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5.
Woensdag is FCG TV te zien om 13.30 uur op kanaal 1 van FOX Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
Online
FC Groningen TV is tevens te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

12 minuten geleden

Werken aan een beweegrijke toekomst voor het Noorden

1 uur geleden

FC Groningen en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘Rugdekking’

1 week geleden

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam