string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bijzondere vrijwilligers en een feestende massa in ‘Thuis’.

Zaterdag 02 december 2023 om 01:01

FC Groningen zette een achterstand bij rust vrijdagavond om in winst tegen VVV-Venlo. De driepunter leverde plezier, blijdschap en opluchting op bij de FC-supporters. De FC-avond begon voor FC-vrijwilliger Joop heel bijzonder en eindigde in een feestende massa op de tribune.

Joop Alt viert dit weekend zijn verjaardag en is sinds jaar en dag vrijwilliger in het perscentrum. Een gewaardeerde kracht zowel bij zijn FC-collega’s als bij de aanwezige mediavertegenwoordigers. Dus kan een verjaardag niet zomaar ongemerkt voorbij gaan.

VVV-vrijwilliger Chris is al 44 jaar als steward betrokken bij zijn club uit Venlo en doorstaat momenteel een moeilijke fase vanwege gezondheidsredenen. Alle reden voor het SLO-team van FC Groningen om de clubman bij de tegenstander een hart onder de riem te steken.

FC Groningen draaide het duel tegen de Limburgers in de tweede helft volledig naar zich toe en de 2-1 overwinning leverde dan ook feest en prachtige beelden vanaf de tribunes en op het veld op. Geniet na via onderstaande videoplayer van een nieuwe aflevering van ‘Thuis.’

 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Wie maakt de Scapino Goal van de Maand: februari? Stem nu

03:04
4 dagen geleden

Lukkien: ‘Spelen op dat wonder’

1 week geleden

Lukkien: ‘Stabiele lijn doortrekken’