string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bijzondere aflevering De Aanpakkers; iedereen in de hoofdrol.

Woensdag 07 september 2022 om 16:00

Een bijzondere aflevering van De Aanpakkers deze week. Vijf van de zes hoofdpersonen in de serie komen samen in de studio en laten zich diverse stellingen voorschotelen. Een aanpakker is, mijn grootste ergernis, mijn voorbeeld. De vijf talentvolle sporters hebben veel gemeen en kunnen zich met recht een aanpakker noemen. 

De door FC Groningen opgeleide voetballer Daniël van Kaam, roeister Louise Liemberg, basketballer Kjeld Zuidema, atlete Britt Weerman, volleyballer Markus Held en handbikester Melanie Helweg spelen de hoofdrol in de serie van minidocumentaires. Waar een aflevering van De Aanpakkers zich normaal gesproken toespitst op het verhaal van één sporter, hebben in deze speciale aflevering vijf van de zes Aanpakkers een rol. Snelle vragen en lastige stellingen leveren interessante en gelijkwaardige antwoorden op.

FC Groningen participeert in het Meer en Beter Bewegen programma. Vanuit dit beweegprogramma wil de Trots van het Noorden samen met diverse andere topsportorganisaties en partners Noord-Nederland aanzetten om letterlijk in beweging te komen. De ‘Aanpakkers’ is één van de projecten waarbij de inspirerende waarde van topsport wordt ingezet richting een breed publiek. Zes talenten worden een jaar lang gevolgd.
 
De deelnemende topsportorganisaties als FC Groningen, Donar, Lycurgus en Topsport Noord lanceerden in samenwerking met partners Gemeente en provincie Groningen, Rijksuniversiteit Groningen, Hanzehogeschool Groningen, Topsport Talentschool, Stichting Bea en Meer en Beter Bewegen halverwege januari het initiatief de ‘Aanpakkers’. Topsport inspireert en FC Groningen wil graag haar maatschappelijke rol pakken. Niet voor niets heeft de Trots van het Noorden de maatschappelijke ambitie uitgesproken om bewegingsarmoede in het verzorgingsgebied op te willen lossen.

Volg de Aanpakkers via YouTube, Instagram en Facebook.  

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’