string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Beuker: ‘Blijf geloven in je dromen’.

Vrijdag 18 november 2022 om 15:34

Zo`n 120 leden van de FC Groningen Business Club kwamen afgelopen donderdag bijeen voor het event Bits & Bites. Naast lekker eten, mooie wijnen en vele netwerkkansen werd het hoofdprogramma van de middag verzorgd door spreker en futurist Igor Beuker. Een absolute inspirator en één van de bekendste sprekers in de wereld van marketing en trends. 

beuker1

Beuker nam het gezelschap mee in een reis naar de toekomst. Wie zijn de nieuwe leiders en hoe blijf je als ondernemer succesvol? Volgens Beuker is het belangrijk te blijven dromen en geloven in de dromen die je hebt. Beuker zelf is altijd op zoek gebleven naar het kind in zichzelf. Dit heeft hem in combinatie met zijn nieuwsgierigheid heel ver gebracht.
 
Met enthousiasme, pakkende voorbeelden en het stimuleren van de ‘snapspier’ hield Beuker de aandacht van het gezelschap tot de laatste seconde van zijn ruim 50 minuten durende presentatie vast. Waar zit de groei? Welke trends moet je in de gaten houden? Focus op de vijf techontwikkelingen in jouw sector was één van de adviezen.
 
Beuker zette de leden van de FC Groningen Business Club actief aan het denken. Vele aanwezigen bleven dan ook nog lange tijd nazitten in Euroborg om van gedachten te wisselen en te netwerken. Uiteraard onder het genot van Bits & Bites. Meer informatie over inspirator Igor Beuker is hier te vinden.
 
De FC Groningen Business Club gaat vrijdag 2 december op bedrijfsbezoek naar Ofjeworstlust in Winschoten. Een uniek kijkje in de fabriek met achteraf een proeverij en volop netwerkkansen. Inschrijven kan via de zakelijke app van FC Groningen. 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé