string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Beschikbare tickets kwartfinale TOTO KNVB Beker in de verkoop.

Woensdag 31 januari 2024 om 09:00

Alle FC-supporters kunnen vanaf dit moment tickets kopen voor het bekerduel van FC Groningen thuis tegen Fortuna Sittard. De kwartfinale van de TOTO KNVB Beker staat gepland op donderdag 8 februari 20.00 uur. Ook de kaartverkoop voor FC Eindhoven-uit voor supporters die horen bij de voorrangsgroep is gestart. Ook de vrije verkoop voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport is gestart.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is de kwartfinale van het TOTO KNVB bekertoernooi op donderdag 8 februari tegen Fortuna Sittard. Seizoenkaarthouders konden tot dinsdag 30 januari 23.59 uur hun eigen plek in het stadion claimen tegen een gereduceerd tarief. Wanneer de plek niet is geclaimd is deze vanaf heden beschikbaar voor FC-supporters zonder seizoenkaart. Ook seizoenkaarthouders kunnen kaarten kopen, maar niet tegen het gereduceerde tarief.

Vrijgekomen plekken
Voor de Koeman Tribune en Piet Fransen Tribune geldt vrije verkoop. Tickets kunnen worden gekocht via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl.

Zoals bekend is de Tonny van Leeuwen Tribune bij competitieduels helemaal uitverkocht met seizoenkaarthouders. De plekken die niet worden geclaimd voor de bekerwedstrijd zijn exclusief beschikbaar voor huidige seizoenkaart- of vijfjaarkaarthouders. Dit heeft onder meer te maken met het Plan van Aanpak dat aan het begin van het seizoen is gecommuniceerd. Normaal gesproken is losse kaartverkoop op de Noordtribune niet mogelijk. Met deze één op één regeling willen we het stadion tijdens de belangrijke bekerwedstrijd toch zo vol mogelijk krijgen.

Het is per seizoenkaarthouder mogelijk maximaal één kaart (bij) te kopen op de Tonny van Leeuwen Tribune. Het aankopen van een losse kaart op de Tonny van Leeuwen Tribune kan enkel via deze speciale link. Zolang de voorraad strekt.

Competitieduels Euroborg
Kaarten voor het thuisduel met TOP Oss van zondag 11 februari, aftrap om 14.30 uur zijn eenvoudig te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl. Er geldt vrije verkoop voor FC-supporters. Vanaf heden geldt ook de vrije verkoop voor Helmond Sport-thuis van vrijdag 23 februari 20.00 uur. Fans van de tegenstander kunnen via hun eigen club een kaart kopen voor het uitvak van Euroborg.

Uitwedstrijden
Vanaf heden kunnen supporters die horen bij de voorrangsgroep een ticket kopen voor de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Kaartverkoop gaat via de FC Groningen Ticketshop.

Er zijn drie opties. De Fantour vanaf Euroborg, een pendelbus vanaf een opstapplaats op de route naar Eindhoven en supporters hebben de mogelijkheid om met eigen vervoer naar het stadion van FC Eindhoven te reizen. Een ticket voor de Fantour kost €35,-, de pendelbus €27,- en eigen vervoer €6,-. Supporters die een kaart voor eigen vervoer aanschaffen, worden verzocht om met vier personen per auto af te reizen.

De verkoopperiode voor supporters die horen tot de voorrangsgroep hebben tot dinsdag 6 februari 23.59 uur voorrang op een ticket. Vanaf woensdag 7 februari zijn seizoenkaart- en clubcardhouders aan de beurt.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

22 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000