string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bericht over rondleidingen.

Vrijdag 17 oktober 2008 om 13:01

In de herfstvakantie worden er de hele week rondleidingen gegeven door stadion Euroborg. Deze rondleidingen worden speciaal georganiseerd zodat de leden van de Junior Club een kijkje kunnen nemen achter de schermen na de grote verbouwing in de zomer.

Al na 1 dag bleek dat de belangstelling voor de rondleiding heel erg groot is. Iedereen wil graag de verbouwingen die afgelopen zomer hebben plaats gevonden van dicht bij zien. Om te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen met de rondleidingen hebben we een extra dag ingeplant en hebben we per dag meer rondleidingen op het programma gezet. Desondanks hebben we toch een heel aantal mensen moeten teleurstellen.
Heb jij geen bericht van ons gehad met daarin de dag en het tijdstip waarop je welkom bent om de rondleiding te volgen? Dan hebben we je helaas niet kunnen plaatsen. Wil je toch graag een keer een rondleiding door het stadion volgen? Er worden door het informatiecentrum Euroborg van het Noorderpoort College ook rondleidingen gegeven door het stadion. Je kunt deze rondleidingen boeken door te bellen met het informatiecentrum Euroborg, Noorderpoort College: 050-3178206. Let op! Deze rondleidingen worden alleen maar buiten de schoolvakanties gegeven.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven