string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Beloften spelen eerste oefenduel bij Rehden.

Dinsdag 01 juli 2014 om 17:04

Jong FC Groningen speelt woensdagavond in Duitsland het eerste van een reeks oefenduels in de aanloop naar de Beloftencompetitie die maandag 11 augustus van start gaat. De ploeg van trainer Paul Raveneau gaat op bezoek bij het Duitse BSV SW Rehden, dat speelt in de Regionalliga Nord. Het duel op woensdag 2 juli begint om 18.30 uur.

De B-kern en vier spelers van FC Groningen A1 startten op zaterdag 22 juni gezamenlijk met de eerste selectie aan de voorbereiding op het seizoen 2014/2015. In de eerste twee oefenwedstrijden van FC Groningen, tegen achtereenvolgens RWE Eemsmond en VV Beilen, kregen de spelers van de B-kern en A1 in beide duels veelal een halfuur speeltijd.
Op woensdagavond 2 juli speelt de ploeg van trainer Paul Raveneau de eerste ‘zelfstandige’ oefenwedstrijd, tegen de nummer 8 van de Regionalliga Nord van het seizoen 2013/2014. BSV SW Rehden komt uit in dezelfde competitie als de komende twee tegenstanders van FC Groningen, BV Cloppenburg (twaalfde ge-eindigd) en VfB Oldenburg (derde).
Op donderdag 10 juli speelt Jong FC Groningen de tweede oefenwedstrijd. Op Urk is dan de plaatselijke SV tegenstander. Het duel met de Flevolanders begint donderdag 10 juli om 19.30 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’