Beloften onderuit bij Jong Ajax.

Maandag 08 december 2008 om 23:49

Jong FC Groningen heeft maandagavond in Amsterdam met 2-0 verloren van Jong Ajax. Beide doelpunten vielen in het laatste kwartier. In de extra tijd viel de lichtinstallatie uit. De Beloften staan nog altijd twaalfde.

Bij de Amsterdammers speelde oud-Groninger Bruno Silva de gehele wedstrijd. In de eerste helft kreeg Jong FC Groningen een handvol goede kansen, maar scoorde niet. Een kwartier voor tijd scoorde Leonardo de 1-0 voor de Amsterdammers. In de tweede minuut van de extra tijd maakte John Goossens de 2-0. Even later viel het licht uit en besloot arbiter Kamphuis daarop het duel te beëindigen.

Koopmans; Hiariej, Lachman, Cahais, Metaj; Dijkstra (65’ Pomstra), Meerdink, Matthijs, Olijve (76’ Eslik); Kluin, Powel (55’ Krohne). Rest bank: Ter Wielen, Öztürk, Kunst, Wagenaar.
Scoreverloop: 78’ Leonardo 1-0, 90’+2’ Goossens 2-0.