Beloften doelpuntloos gelijk tegen Jong PSV.

Maandag 29 april 2013 om 16:31

Jong FC Groningen heeft maandagmiddag op Corpus den Hoorn met 0-0 gelijkgespeeld tegen Jong PSV. Met name in de eerste helft had de thuisploeg kansen op de overwinning.

In de voorlaatste thuiswedstrijd van het seizoen speelde Jong FC Groningen op de middag tegen Jong PSV. In de eerste helft had de ploeg van trainer Dick Lukkien de betere kansen. Zo kreeg Alex Christovao twee goede kansen, kon Tim Sparv van dichtbij inschieten en had Filip Kostic een aardige mogelijkheid.
Na de pauze had Groningen nog steeds het overwicht, maar bleef PSV dreigend. De beste mogelijkheid voor PSV was voor Rik Schouw. Hij schoot naast. Uit een vrije trap was Hilal Ben Moussa nog dichtbij een treffer. Ook werd Yoëll van Nieff nog neergelegd binnen de zestien meter. Daar zag scheidsrechter Bax echter geen overtreding in. Ook was er nog een situatie waarbij de bal in een kluts zomaar door een PSV’er in eigen doel leek te worden gewerkt. Een teamgenoot wist een eigen doelpunt echter vlak voor de doellijn te keren.
Komende maandag speelt Jong FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Jong Vitesse/AGOVV is dan de tegenstander. Op maandag 13 mei gaat Jong FC Groningen nog op bezoek bij Jong Ajax.
Luciano, Luis Pedro, Hateboer, Van Nieff, Johansson, Ben Moussa, Van Moorsel, Sparv, Batbay, Christovao, Kostic (74′ Holder).
Rest bank: Potveer, Renken, Janzen, Mennega, Abdulahi.