string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Beleef de start van het seizoen vanuit het stadion.

Maandag 25 juli 2022 om 16:50

FC Groningen start het Eredivisie-seizoen op zondag 7 augustus tegen FC Volendam. FC-supporters kunnen zonder restricties kaarten kopen via de online ticketshop. De vrije verkoop voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen, op zondag 21 augustus tegen Go Ahead Eagles is gestart. Supporters die behoren tot de loyaliteitsgroep kunnen vanaf heden een kaart kopen voor Ajax-uit op zondag 14 augustus. 

CAMBUUR-20

FC-supporters kunnen zonder restricties kaarten kopen voor het eerste thuisduel van de competitie. FC Groningen speelt in competitieronde 1 op zondag 7 augustus 12.15 uur thuis tegen FC Volendam. Vanaf heden zijn ook tickets voor het duel met Go Ahead Eagles, zondag 21 augustus, aftrap 12.15 uur te bestellen. Kaarten zijn te koop via de online ticketshop https://tickets.fcgroningen.nl. Via dezelfde link zijn ook seizoenkaarten te bestellen.
 
Voor seizoenkaarthouders en clubcardhouders is de voorverkoop voor de wedstrijd tegen Vitesse (zondag 4 september, aftrap 16.45 uur) in volle gang. Zij kunnen twee (extra) kaarten per seizoenkaart of clubcard bestellen. Tickets zijn eenvoudig online te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.
 
Ajax-uit
De eerste officiële away-day gaat naar Amsterdam. FC Groningen speelt op zondag 14 augustus in de Johan Cruijff ArenA tegen Ajax, aftrap 14.30 uur. De voorverkoop voor supporters die behoren tot de loyalisteitsgroep is gestart. De voorwaarden voor deze groep zijn voor dit seizoen iets aangepast mede omdat afgelopen jaar niet alle uitwedstrijden konden worden bezocht.
 
Onder de ‘Loyaliteitsgroep’ vallen de supporters die de afgelopen vijf jaar onafgebroken een seizoenkaart hebben gehad (inclusief dit jaar) of in het seizoen 2021//2022 minimaal naar drie uitwedstrijden zijn geweest of vijfjaarkaarthouder zijn. De loyaliteitsgroep heeft tot maandag 1 augustus 23.59 uur om een ticket te bestellen. Daarna zijn seizoenkaart en clubcardhouders aan de beurt. 
 
Oefenwedstrijden
FC Groningen speelt ter voorbereiding op het seizoen nog twee oefenwedstrijden. Komende woensdag is Velocitas de tegenstander. Het duel wordt gespeeld op het sportpark van HFC’15 in Hoogkerk. Kaarten zijn te koop via de ticketshop van makelaardij John Schokker of woensdag aan de kassa’s. Aftrap is woensdag om 18.00 uur.
 
De Trots van het Noorden sluit de voorbereiding af met een wedstrijd in Euroborg. De Spaanse middenmoter Osasuna is zaterdag 30 juli te gast, aftrap 16.00 uur.  Seizoenkaarthouders kunnen voor een gereduceerd van €5,- een ticket kopen via deze speciale link voor seizoenkaarthouders. De FC is vanwege de organisatiekosten genoodzaakt ook van seizoenkaarthouders een bijdrage te vragen.
 
Vijfjaarkaarthouders kunnen via deze speciale link voor vijfjaarkaarthouders een plaats claimen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen een ticket kopen via https://tickets.fcgroningen.nl. Kaarten kosten €10,- per stuk. Bij de wedstrijd is enkel de onderste ring van Euroborg geopend.
 

CAMBUUR-19

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord