string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Belangrijke informatie plekkentoewijzing Ajax-thuis.

Dinsdag 22 september 2020 om 08:40

FC Groningen speelt de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op zondag 4 oktober om 12.15 uur tegen Ajax. De groep seizoen- en vijfjaarkaarthouders die is ingeloot, kan hun plaats op de tribune claimen. Dit is noodzakelijk om toegang te krijgen tot het stadion omdat de aangeschafte seizoenkaart in coronatijd geen automatisch toegangsbewijs is. Het claimen van de plekken gaat wederom in categorieën.

Voorafgaand aan de start van de competitie is door de club gecommuniceerd dat het vanwege de huidige coronaprotocollen en de beperkte capaciteit in het Hitachi Capital Mobility Stadion helaas niet mogelijk was om de eerste twee thuiswedstrijden tegen topclubs PSV en Ajax allebei te bezoeken.
 
Zoals bekend zijn seizoen- en vijfjaarkaarthouders bij FC Groningen ingedeeld in twee groepen, waarbij is gekeken naar de datum van verlengen of aankoop van de kaart. Bij het toewijzen van het claimrecht heeft de club zoveel mogelijk rekening gehouden met de online opgegeven voorkeuren. De seizoen- en vijfjaarkaarthouders die zijn ingeloot om een plek te claimen voor het duel met Ajax zijn hier te vinden.

Wederom zijn supporters ingedeeld in categorieën met 1, 2 of 3 seizoenkaarten per huishouden op verschillende relatienummers. Huishoudens met 4 of meer kaarten op evenveel verschillende relatienummers zijn ingedeeld op dezelfde dagen als de seizoenkaarthouders met 2 kaarten op twee verschillende relatienummers. De categorie meerdere seizoenkaarten op hetzelfde relatienummer ontvangt een aparte e-mail met instructies over hoe zij hun kaarten kunnen bemachtigen.
 
Woensdag 16 september 09.00 uur tot en met donderdag 17 september 23.59 uur         huishoudens met 3 seizoenkaarthouders op 3 verschillende relatienummers.
 
Vrijdag 18 september 09.00 uur tot en met maandag 21 september 23.59 uur         huishoudens met 2 seizoenkaarthouders op 2 verschillende relatienummers en huishoudens met 4 of meer seizoenkaarthouders met 4 of meer verschillende relatienummers.
 
Dinsdag 22 september 09.00 uur tot en met woensdag 23 september 23.59 uur         seizoenkaarthouders met 1 seizoenkaart.
 
De supporters die zijn ingeloot voor de beschikbare MIVA-plaatsen ontvangen een e-mail.
 
Mochten er na de bovengenoemde termijn nog plekken onbezet zijn, komen ook seizoenkaarthouders die in eerste instantie niet zijn ingeloot in aanmerking voor het claimen van een plaats. Houd voor meer informatie de communicatiekanalen van FC Groningen goed in de gaten.

photo5979060424605283818

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven