string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Bekijk hier de eerste aflevering van ‘Ons Team’.

Vrijdag 18 augustus 2023 om 16:00

FC Groningen bereidt zich voor op de eerst uitwedstrijd van dit seizoen. Aanstaande maandag gaat de Trots van het Noorden op bezoek bij Jong FC Utrecht en kan het rekenen op de support van 400 FC-supporters. In de contentserie ‘Ons Team’ neemt FC Groningen de supporter mee in de aanloop richting een uitwedstrijd. Bekijk de eerste aflevering nu op het YouTube-kanaal van de FC.

In ‘Ons Team’ wordt de selectie van hoofdtrainer Dick Lukkien achter de schermen gevolgd. Zo kreeg een aantal jongelingen binnen het team maandagmiddag kookles van topsportkok Niels Douma. Uiteraard volgde er een juryoordeel na afloop van het bereiden van de gerechten.

Er werd deze week zowel in de gym in het TopsportZorgCentrum als buiten op de velden van Sportpark Corpus den Hoorn hard getraind. Ook materiaalman Bert de Voogd moest aan de gewichten. In de eerste aflevering van ‘Ons Team’ zien we tevens wie de snelste speler uit de selectie is.

FC Groningen wordt maandagavond vanuit een uitverkocht uitvak in Stadion Galgenwaard gesteund door 400 FC-supporters. Het duel wordt om 20.00 uur afgetrapt en is ook te volgen via ESPN. Bekijk hierover de eerste aflevering van ‘Ons Team’.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

7 dagen geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen