string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bekijk de online Q&A 'De deadline voorbij' terug op YouTube.

Vrijdag 09 oktober 2020 om 07:00

Los van de impact die de coronacrisis heeft op FC Groningen, speelt er nog veel meer binnen de muren van het Hitachi Capital Mobility Stadion. De afgelopen periode stond in het teken van onder meer twee deadlines; het afronden van het financieel jaarverslag en het sluiten van de transferperiode. In een online Q&A uitgezonden op het YouTube-kanaal van FC Groningen beantwoordden algemeen directeur Wouter Gudde en technisch directeur Mark-Jan Fledderus  afgelopen donderdagavond vele vragen van supporters en sponsors. De presentatie van de onlinesessie getiteld 'De deadline voorbij' was in handen van Frank Veenhof.

Q&A de deadline voorbij

FC Groningen presenteerde afgelopen donderdag de jaarcijfers. De Trots van het Noorden koos er voor om de jaarcijfers te presenteren vanuit FC Groningen Beheer B.V., de moedermaatschappij van FC Groningen B.V., omdat deze totaalcijfers een reëler beeld en beter inzicht geven in de financiële positie van de club. Supporters en sponsors die hierover vragen hadden, konden deze tijdens een online Q&A stellen aan algemeen directeur Wouter Gudde.
 
Technisch directeur Mark-Jan Fledderus kijkt met de voetbaltechnische tak van de club terug op een drukke periode waarin FC Groningen veel nieuwelingen haalde. Supporters en sponsors kregen tijdens de Q&A een inkijkje in hoe de processen tijdens een transferperiode gaan en welke afwegingen moeten worden gemaakt. Uit de vele vragen die presentator Veenhof stelde, blijkt weer eens hoeveel supporters hartstochtelijk meeleven met de Trots van het Noorden.
 
De live-uitzending werd verzorgd in samenwerking met sponsorrelatie United Visions. Via onderstaande link is de Q&A ‘De deadline voorbij’ in het geheel terug te kijken.

Q&A 1

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé

3 weken geleden

Maak kennis met Ali Khalil uit de onder-16: ‘ik doe er alles aan om te winnen’

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Nils Eggens: ‘Voetballen geleerd van mijn grote broer’