string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Beker avontuur voorbij.

Vrijdag 20 december 2013 om 10:45

Gisteren speelde FC Groningen een bekerwedstrijd tegen NEC. Helaas wist Groningen niet te scoren en NEC wel, daardoor is de Trots van het Noorden uitgeschakeld in de achtste finale van het KNVB-bekertoernooi.

Voor het start signaal werd gegeven, werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan clubicoon Martin Koeman. Hij overleed afgelopen woensdag op 75-jarige leeftijd.
Het begin van de wedstrijd was redelijk in evenwicht. Beide ploegen hadden kans tot scoren. Lang leek het alsof de ruststand 0-0 zou zijn, maar even voor rust wist NEC de bal in het doel te krijgen 0-1.
In de tweede helft heeft Groningen er alles aan gedaan om op gelijke hoogte te komen, maar het geluk was niet aan de zijde van de FC. De stand bleef steken op 0-1, waardoor NEC door is in het bekertoernooi en FC Groningen helaas uitgeschakeld.
Voorafgaand aan de wedstrijd liepen er 25 Junior Club leden met een speler of scheids/grensrechter het veld op. Dat waren: Ige Bruin, Aaron van den Berg, Sidney J. den Otter, Elisa Kastermans, Stijn Begeman, Rob Siertsema, Sanne Aslander, Xander Bos, Nils Dijkema, Koen Nijnuis, Patrick Boerema, Bram Hulshof, Robin Post, Naomi Roeszing, Mijron Huizinga, Jorn Westerhuis, Dylano Dusseljee, Dylan Hovenkamp, Ronald Dolfing, Marieke Jongsma, Norah de Jongh, Florian Zuiderveld.
In de rust verzorgden leden van Kids United de invulling van de Shoot-Out. Sandro Kukler stond op doel, deelnemers waren: Tom Jongs, Alberto Bakker, Huub Smit, Jordy Nijnuis, Patrick Knot. Klik hier om foto’s van de wedstrijdactiviteiten te bekijken.

Gerelateerd nieuws.

52 minuten geleden

Werken aan een beweegrijke toekomst voor het Noorden

2 uur geleden

FC Groningen en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘Rugdekking’

1 week geleden

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam