string(9) "claudebot"

Bedrijfsleven enthousiast over LED Boarding in Euroborg.

Dinsdag 29 juli 2008 om 13:31

Het bedrijfsleven heeft enthousiast gereageerd op de introductie van het nieuwe LED Boarding systeem. Vorige week organiseerde de afdeling Commerciële Zaken van FC Groningen samen met Stadium Impact een speciale informatiebijeenkomst waarbij het LED Boarding systeem in Euroborg werd gedemonstreerd. Circa veertig vertegenwoordigers uit het zakelijke netwerk van FC Groningen kwamen af op deze presentatie van het nieuwe reclamesysteem.

Voordelen
De LED Boarding vervangt de volledige roterende reclameboarding aan de lange zijde en een groot gedeelte van de statische reclameboarding aan de beide korte zijdes van het veld. In totaal staat er het hierdoor maarliefst 216 meter LED Boarding in Euroborg. Diverse onderzoeksmodellen hebben inmiddels al aangetoond dat de attentie- en exposurewaarde van deze reclamevorm voor de neutrale kijker vele malen hoger ligt dan de statische- en roterende vinylboarding. Daarnaast zijn de aanmaakkosten van LED Boarding voordelig en kunnen  reclameboodschappen makkelijk en regelmatig aangepast worden.   

Energiewacht, Accon AVM en Noordlease
In de weken voorafgaande aan de presentatie in Euroborg, tekenden de Energiewacht en Accon AVM als eersten al een LED Boarding overeenkomst met de FC. In de dagen na de demonstratie van het nieuwe systeem in Euroborg, volgden er diverse nieuwe en bestaande FC Groningen relaties hun voorbeeld. Niet alleen regionale, maar ook landelijke bedrijven kozen voor een 106 of 216 meter grote reclamepositie in Euroborg. Hoofdsponsor Noordlease zal vanaf het komende seizoen uiteraard ook met een opvallende reclame-uiting te zien zijn op de nieuwe LED Boarding.

Informatie
Voor meer informatie over het LED Boarding systeem kunt u contact opnemen met de afdeling Commerciële Zaken van FC Groningen. Telefoonnummer 050 – 5878784 / commercie@fcgroningen.nl.
De accountmanagers Peter de Vries of Koen Janssen informeren u graag over de vele mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus