string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam.

Woensdag 15 maart 2023 om 16:00

Hoe kan je je favoriete trainers beter in het zonnetje zetten, dan met een eigen bar in Euroborg? Dit overkwam twee trainers van voetbalvereniging The Knickerbockers, als bedankje namens hun team. Dames 6 van The Knickerbockers wordt getraind door twee toegewijde trainers; Bart en Tim. De meiden zijn erg blij met hun trainers en wilden hen op een unieke manier verrassen.

Voor al het harde werk en de toewijding die ze in het trainen van het team stoppen verdienen de oefenmeesters van het dameselftal een leuke avond. De dames schreven Bart en Tim in voor de ‘Onze Helden’-actie, een actie in samenwerking met hoofdsponsor OG Clean Fuels, met als doel om helden te vinden die iets voor anderen doen en hen te bedanken met leuke activiteiten en verrassingen.

Bart en Tim waren dolblij om erkend te worden als helden en werden uitgenodigd in stadion Euroborg. De verrassing begon met Bart en Tim die bij het stadion aankwamen en begroet werden door het personeel, die hen naar een priv├ębar in het stadion begeleidden.

Ze werden vergezeld door de speelsters, die enthousiast waren om de wedstrijd vanaf een unieke plek in het stadion te bekijken. De meiden hadden een geweldige tijd en genoten van eten en drinken terwijl ze hun team aanmoedigden. Om de avond nog specialer te maken, gaf de omroeper van het stadion een shoutout naar Bart en Tim, waarbij hun bijdrage aan het Knickerbockers damesvoetbalteam werd erkend.

Bart en Tim waren geraakt door het gebaar en voelden zich gewaardeerd voor het werk dat ze doen met het Knickerbockers damesvoetbalteam. Ze blijven het team coachen met dezelfde toewijding en passie, wetende dat hun harde werk en inspanning worden erkend en gewaardeerd door het team en de mensen dichtbij.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup