Balker maanden uitgeschakeld met zware blessure

2 juli 2021

FC Groningen speelt morgenmiddag (zaterdag 15.00 uur) de eerste oefenwedstrijd van het seizoen 2021/2022. Tegenstander is eersteklasser Pelikaan S. Verdediger Radinio Balker zal niet bij de oefenwedstrijd aanwezig zijn. De stopper is eerder deze week geblesseerd geraakt en is de komende maanden niet inzetbaar. 

2b

Balker werd deze zomer door FC Groningen overgenomen van Almere City waar hij de jeugdopleiding doorliep. De verdediger is in de eerste trainingsweek helaas zwaar geblesseerd geraakt en is daardoor de komende maanden niet inzetbaar. Balker is vanzelfsprekend zeer teleurgesteld, maar blijft strijdbaar. “Ik had het begin bij mijn nieuwe club ook anders voorgesteld, maar ik ga er alles aan doen om sterker terug te komen,” aldus de verdediger. 
 
Technisch directeur Mark-Jan Fledderus reageert op het vervelende nieuws voor Balker en FC Groningen. “Radinio is bij ons aangesloten en was hartstikke fit. Hij kwam heel sterk uit de testdagen en begon deze week met de groepstraining. Helaas gebeurde er wat vervelends tijdens de training enkele dagen geleden en blijkt hij nu langdurig geblesseerd te zijn.”
 
“Radinio maakte op de training een heel goede en sterke indruk en daarnaast lag hij direct goed in de spelersgroep. Ik heb met verschillende spelers gesproken en allemaal zijn ze unaniem positief over de kwaliteiten van Balker. Het is zonde voor ons, maar vooral ook voor hemzelf. We wensen Radinio ontzettend veel sterkte in zijn herstel en zullen hem optimaal begeleiden in zijn revalidatie.”

Laatste nieuws