string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Bacuna daagt uit op Fandag bij Bauhaus.

Zondag 22 januari 2017 om 09:13

De selectie van FC Groningen is vanmiddag, zondag 22 januari, tussen 14.00 uur en 16.00 uur aanwezig bij de Fandag in Bauhaus Groningen. Je kunt niet alleen met de spelers op de foto, ook zijn er allerlei activiteiten waar je, samen met één van de FC Groningen-spelers, aan kunt meedoen! Middenvelder Juninho Bacuna kijkt uit naar een gezellige middag.

Bacuna kwam als kleine jongen – mede door zijn broer en voormalig FC-speler Leandro – veel met spelers van FC Groningen in contact. “Ik ging vroeger bij alle activiteiten mee en het was als jonge fan altijd leuk om spelers te zien. Dus ik weet wat het betekent voor supporters. Iedere wedstrijd zat ik in het stadion om voetbal te kijken en daarom was het leuk om de spelers tijdens fan-activiteiten van dichtbij mee te maken.”
 
Betrokken
Tegenwoordig is Bacuna zelf speler en blijft hij het belang van de Fandag onderkennen. “Het is heel belangrijk dat de supporters betrokken zijn en wij als spelers kunnen dat op zo’n dag laten zien.”
 
Tijdens de Fandag in Bauhaus Groningen wordt de FC Groningen eSporter gekozen, die de club dit seizoen zal vertegenwoordigen tijdens de nieuwe E-divisie. Dit is een speciale competitie, waarin de eSporters van de 18 Eredivisieclubs virtueel strijden om het kampioenschap in FIFA 17. Vanmiddag kan ook een potje FIFA 17 tegen Bacuna worden gespeeld.
 
Uitdaging
“Ik speel iedere dag, maar eSporter zijn is niets voor mij,” lacht Bacuna. “Ik zou ook nooit van mezelf zeggen dat ik goed ben. We spelen met het team onderling geregeld en iedereen wint wel een keer.” De vraag is: durft Bacuna het op te nemen tegen de eSporter van FC Groningen, de beste Groninger FIFA-speler? “Natuurlijk, ik ga geen uitdaging uit de weg!”
 
Wil jij vanmiddag FIFA 17 spelen tegen Bacuna, schilderen met Sergio Padt, Mimoun Mahi verslaan bij het Potschieten of gewoon lekker voetballen met je favoriete speler? Kom dan vanaf 14.00 uur naar Bauhaus in Groningen en beleef de Fandag van FC Groningen!
WEBSITE BAUHAUS

20160924EOB5323bacuna

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Informatie kaartverkoop duels met Friese tegenstanders