string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Baby fotodag erg geslaagd in stadion Euroborg.

Dinsdag 29 maart 2011 om 16:05

Dinsdag 29 maart heeft de babyfoto dag plaatsgevonden. Deze dag was speciaal bedoeld voor de jongste leden van 0 tot en met 4 jaar. Alle kindjes kregen bij aankomst een FC Groningen shirtje die ze konden aantrekken voor de foto. Een professionele fotograaf maakte op drie verschillende locaties in de Euroborg foto’s.

De eerste foto werd genomen op de tribune met de hele groep. De tweede foto was een gezinsfoto, deze werd op het veld genomen bij het logo van FC Groningen. Als laatste konden de kindjes met de spelers Skhodran Metaj, Jonas Ivens en Brian van Loo op de foto, die alledrie al vader zijn.
Dat de spelers zelf ook kindertjes hebben was goed te merken. Ze maakten grapjes met de kinderen en stelden de peutertjes gerust als ze niet op de foto durfden. Brian van Loo is vader van 3 kindertjes en Jonas Ivens heeft 1 dochtertje. Shkodran Metaj is vorige week voor het eerst vader geworden en kon dus prima met de hele kleine babytjes overweg!

Veel kindjes vonden het erg spannend, zo ook Sebastiaan (3 jaar) voor de tijd riep hij dat hij graag op de foto wou en dan op schoot bij Jonas: ‘Want die is erg cool!’, maar toen het zo ver was vond hij het  toch een beetje eng. Er waren ook hele kleine baby’tjes, zelf eentje van 9 weken die speciaal als verassing voor haar vader foto’s heeft laten maken: ‘Ze is eerst ingeschreven bij de Junior Club  door haar vader en daarna is hij doorgereden naar het gemeentehuis’!  Al met al was het een geslaagde middag! Klik hier voor de foto’s die achter de schermen zijn gemaakt!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé