string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Automobilisten houd zondag rekening met extra reistijd.

Donderdag 04 april 2024 om 15:00

FC Groningen speelt zondag in een vol huis tegen NAC Breda. De aftrap van het duel met de ploeg uit Breda is om 12.15 uur. Supporters die met de auto naar Euroborg komen, kunnen hinder ondervinden van de wegwerkzaamheden in en rond Groningen. Zo is Operatie Ring Zuid in volle gang.

Het stadion is nagenoeg uitverkocht, clubcardhouders die nog geen kaart hebben of seizoenkaarthouders die een kaart willen bijkopen, kunnen nog een van de laatst overgebleven tickets scoren via https://tickets.fcgroningen.nl of kijken op de kaartenmarkt in de FC Groningen Ticketshop.

Seizoenkaarthouders die niet naar de wedstrijd kunnen, hebben de mogelijkheid om via de kaartenmarkt hun ticket aan te bieden. De kaartenmarkt is geopend op de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune. Klik hier voor meer informatie over de kaartenmarkt. De kaartenmarkt is te bereiken via de FC Groningen Ticketshop: https://tickets.fcgroningen.nl

Supporters die zondag naar Euroborg reizen, kunnen hinder ondervinden van de wegwerkzaamheden in en rond Groningen. Meer informatie over onder meer Operatie Ring Zuid – dat zich in fase 2 bevindt – en overige werkzaamheden of wegafsluitingen is te vinden op de website van Groningen Bereikbaar. Rondom het stadion kan het extra druk zijn vanwege de grote hoeveelheid supporters die worden verwacht. Kom op tijd naar het stadion, het supportersplein opent al om 10.15 uur.

Kijk waar mogelijk naar alternatieven voor de auto, bijvoorbeeld een pendelbus vanaf P&R Haren of P&R Hoogkerk. De pendelbussen vanaf beide P&R-locaties rijden vanaf 10.15 uur en rijden tot een uur na het laatste fluitsignaal terug. Een retourticket kost €4,-. Supporters uit de stad en de omliggende dorpen die zondag op de fiets naar Euroborg komen, kunnen deze stallen in de gratis fietsenstallingen voor het stadion.

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Mogelijke huldiging in Euroborg

2 dagen geleden

Van Bergen kopt FC Groningen naar absolute climax

3 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’