string(9) "claudebot"

Arjen Robben maakt comeback bij FC Groningen.

Zaterdag 27 juni 2020 om 17:00

Arjen Robben wil zijn comeback maken op de voetbalvelden. De 36-jarige topspeler is al wekenlang in training om bij de start van het seizoen 2020/2021 onderdeel te kunnen uitmaken van de eerste selectie van FC Groningen. De Trots van het Noorden is opgetogen en verguld dat Robben nog één keer wil proberen om ‘uit clubliefde’ een rentree te maken in het profvoetbal.

20200627EOC9837

FC Groningen maakte de comeback van Robben zaterdagmiddag om 17.00 uur bekend.

FC Groningen organiseert morgen, zondag 28 juni, een persconferentie waarbij Arjen Robben een uitgebreide toelichting zal geven op het traject dat hij momenteel bewandelt. “De club kan in deze periode alle hulp gebruiken om goed door de coronacrisis te komen. Zelf heb ik ook meegedaan aan verschillende acties en daarnaast erover nagedacht wat ik nog meer zou kunnen doen voor onze FC. De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: ‘Arjen, volg je hart!’… Een terugkeer als speler van FC Groningen. Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen.”
 
De persconferentie van FC Groningen, waarbij naast Robben ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus zal aanschuiven, begint zondagmiddag om 14.30 uur en is live te volgen op de officiële communicatiekanalen van de club. Het Hitachi Capital Mobility Stadion blijft zondag de hele dag gesloten voor publiek.

20200627EOA9302
IMG_2754

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Jos vs. Bacuna: Game on!

6 dagen geleden

VAN EIGEN BODEM met JIULIE BUIGEL: ‘MENSEN ZEGGEN DAT IK EEN NEUSJE HEB VOOR DE GOAL’

6 dagen geleden

Tiemen Werksma genomineerd als Leonardo Hotels Strijder van het Jaar