string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Akkoord FC Groningen met Fortuna Sittard over Oratmangoen.

Vrijdag 01 september 2023 om 13:00

FC Groningen heeft met Fortuna Sittard een akkoord bereikt over de verhuur van Ragnar Oratmangoen. De club uit Limburg, waar voormalig FC-trainer Danny Buijs momenteel de hoofdtrainer is, heeft tevens een optie tot koop bedongen. Oratmangoen speelde sinds vorig seizoen voor de FC en had nog een contract tot medio 2025 in Euroborg.

Ragnar Oratmangoen werd in de zomer van 2022 door FC Groningen overgenomen van Go Ahead Eagles. De 25-jarige aanvaller debuteerde in de eerste competitiewedstrijd van vorig seizoen thuis tegen FC Volendam voor de Trots van het Noorden. Zijn eerste basisplaats kreeg Oratmangoen toegewezen tegen zijn voormalige club uit Deventer in de met 1-0 gewonnen thuiswedstrijd.

Oratmangoen scoorde niet in het shirt van FC Groningen en gaf in 22 optredens één assist, toevalligerwijs in de thuiswedstrijd tegen zijn nieuwe club Fortuna Sittard. Dit seizoen kwam de in Oss geboren voetballer alleen in actie in het uitduel met Jong FC Utrecht. Vanwege de directe transfer behoort Oratmangoen logischerwijs niet tot de wedstrijdselectie van FC Groningen, die vanavond in zijn geboortestad speelt tegen TOP Oss.

FC Groningen dankt Ragnar Oratmangoen voor zijn diensten voor de club en wenst hem komend seizoen veel succes in Sittard.

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

FC Groningen verlengt contract met Luciano Valente

1 dag geleden

Oud-voorzitter Jaap van der Linde overleden

2 dagen geleden

Open Dag FC Groningen op zaterdag 3 augustus