string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Ajilore landt vrijdagochtend op Schiphol.

Donderdag 28 augustus 2008 om 15:16

Oluwafemi Ajilore landt, als alle vluchten volgens planning verlopen, vrijdagochtend op Schiphol. Hij zal vrijdagavond in Gelredome aanwezig zijn bij Vitesse-FC Groningen, maar maakt nog geen deel uit van de selectie.

De Nigeriaanse middenvelder ontbrak de gehele voorbereiding en haalde met het Olympisch Elftal zilver op de Spelen in Peking. Trainer Ron Jans is blij dat Ajilore al kort na de laatste wedstrijd in Nederland arriveert. “Je hoort wel verhalen van spelers die helemaal onbereikbaar zijn, maar Femi heeft altijd contact met ons gehouden en wil zelf ook graag zo snel mogelijk aansluiten. Hij laat er een ontmoeting met de president voor schieten.”
Flexibiliteit
“De voorbereiding is er niet leuker op geworden door het afstaan van alle internationals en ook nog de Olympische Spelen. Op de persdag heb ik al gezegd dat in de maatschappij steeds meer flexibiliteit wordt gevraagd en dat geldt voor de voetballerij nog meer. Het is een uitdaging om van die lastige situatie wel weer iets te maken. Maar ik voorzie dat club in de toekomst steeds meer moeite zullen hebben met het afstaan van spelers. De situatie is nu echter zoals die is en daar veranderen we niets aan.”

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord