string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Afscheidswedstrijd Ben Moussa, Saban, Boutzamar en Goedkoop.

Maandag 18 mei 2015 om 14:15

Vanavond, maandag 18 mei, speelt Jong FC Groningen/Cambuur de laatste wedstrijd van het seizoen 2014/2015. Tegenstander is FC Dordrecht. Het duel begint 18.30 uur op Corpus den Hoorn. Voor Hilal Ben Moussa, Burak Saban en Noureddine Boutzamar betekent het de laatste wedstrijd in het groen-wit van FC Groningen, waar ook trainer Casper Goedkoop afscheid neemt.

Vanavond wordt er om 18.30 uur afgetrapt in de laatste speelronde van de Beloftencompetitie Divisie B. Tegenstander is Jong FC Dordrecht. Bij de Beloften van FC Groningen ontbreken Desevio Payne, die met USA onder-20 al is begonnen de voorbereiding op het WK. Ook de geblesseerde Hristijan Denkovski is niet van de partij.
De selectie van vijftien spelers bestaat voor het overgrote deel uit spelers die komend seizoen deel uitmaken van de nieuwe selectie van Jong FC Groningen, die vanaf maandag 29 juni onder leiding zal staan van trainer Alfons Arts.

Hilal Ben Moussa is de enige speler van de huidige eerste selectie die vanavond zal meespelen. Ook voor aanvoerder Burak Saban en Noureddine Boutzamar zit hun periode bij FC Groningen erop. Trainer Casper Goedkoop draagt na één seizoen bovendien het stokje over aan Alfons Arts.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam