string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Afscheidsfestiviteiten rond slotduel met Sparta.

Dinsdag 13 april 2010 om 14:52

In de 276ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II, wijst hij de seizoenkaarthouders op de informatie voor volgend seizoen en kijkt hij alvast vooruit naar het randprogramma rond de laatste reguliere competitiewedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

“Tegen Willem II heeft de ploeg zich op knappe wijze weten te revancheren voor de uitglijder tegen Vitesse. De 4-0 overwinning was overduidelijk en door deze klinkende zege is deelname aan de play-offs nagenoeg een feit. Daar zag het tijdens de eerste seizoenshelft lang niet naar uit. Morgenavond (woensdag – red.) kent het competitieduel met FC Utrecht zelfs als inzet de zevende plaats op de ranglijst. De wedstrijd in Stadion Galgenwaard begint om 21.00 uur en is voor de fans, die niet aanwezig zijn in het stadion, natuurlijk rechtstreeks te volgen via Eredivisie Live. Zondag wacht ons vervolgens de kraker in Eindhoven tegen PSV.”
Afscheid
“Daarna volgt nog één competitieronde en wacht het thuisduel met Sparta Rotterdam, op zondag 2 mei. Deze laatste reguliere competitiewedstrijd staat in het teken van afscheid. We zullen deze middag op gepaste wijze aandacht schenken aan de na dit seizoen bij ons vertrekkende spelers, we zullen de Speler van het Jaar huldigen en natuurlijk stilstaan bij het aanstaande vertrek van onze hoofdtrainer Ron Jans en diens assistent Raymond Libregts.”
“Deze festiviteiten plannen we bewust rond de laatste competitiewedstrijd, omdat we immers niet weten wanneer ons laatste duel zal zijn in de play-offs, al hopen we natuurlijk op een spetterende finale. Voor de bijzondere middag op 2 mei zijn nog kaarten verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop. Onze afscheid nemende spelers en trainers verdienen bij deze laatste competitiewedstrijd immers een uitverkochte en kolkende Euroborg.”
Seizoenkaarten
“Deze week ontvangen alle seizoenkaarthouders de informatie voor het nieuwe seizoen. Mocht u als seizoenkaarthouder aan het einde van deze week nog geen brief met informatie over de seizoenkaart voor 2010/2011 hebben ontvangen, dan kan er contact worden opgenomen met onze Supportersbalie. Dit kan per e-mail naar supporterszaken@fcgroningen.nl of bellen naar 050 – 587 87 87, optie 1 in het keuzemenu.”
Internoord
“Vanavond is ondergetekende te gast bij Internoord. Het reisbureau houdt een open innovatie avond. Internet heeft ook de reisbranche veranderd en daarom organiseert Internoord met een klein aantal relaties een avond om te laten zien hoe de reisbranche tegenwoordig in elkaar zit en wat het Groningse bureau in de mars heeft.”
Beurs
“Vandaag en morgen worden in de TT-hal in Assen de Bedrijven Contact Dagen Drenthe gehouden. Wij zullen daar – net zoals dat in Martiniplaza jaarlijks het geval is – aanwezig zijn met een FC Groningen Plein. Op dit ontmoetingspunt zullen wij vergezeld worden door een groot aantal sponsorrelaties. Euroborg Horeca verzorgt de catering. Wij nodigen iedereen van harte uit om het FC Groningen Plein te bezoeken. Morgenavond zal op beeldschermen de  competitiewedstrijd tegen FC Utrecht te volgen zijn. De beurs start vanmiddag (dinsdag – red.) om 14.00 uur en morgen om 12.00 uur. Op beide dag is de inloop tot 22.00 uur.”
Bond van Plattelandsvrouwen
“Donderdagavond zal ondergetekende in Hooghalen een lezing verzorgen. Dat doen wij vanuit de club wel vaker, maar naar deze gelegenheid kijk ik toch met enige spanning uit. Het publiek bestaat namelijk uit leden van de Nederlandse Bond van Plattelandsvrouwen, Vrouwen van Nu. Het gekozen thema is ‘de wondere wereld die betaald voetbal heet’ en het belooft een opmerkelijke bijeenkomst te worden, want in de bevestigingsbrief staat namelijk dat de medewerking aan de avond geheel op eigen risico is…”
Groby
“Zaterdag doet onze mascotte Groby mee aan de Walk 4 Life. Er lopen meer dan duizend mensen mee op verschillende afstanden. De run vindt plaats aan de Kaapse Baan in Groningen-zuid. De opbrengst van de Walk 4 Life Groningen wordt besteed aan kankeronderzoek onder jongvolwassenen in het UMCG. Dit om de diagnostiek en behandeling van deze patiënten te verbeteren. Groby start om 12.30 uur. Iedereen is welkom om hem – en daarmee dus het goede doel – aan te komen aanmoedigen!”
“Zondag brengen leerlingen van de weekend-school een werkbezoek aan Euroborg. De leerlingen zullen door mensen van FC Groningen worden toegesproken over de gang van zaken bij een voetbalclub en zij krijgen tevens een rondleiding door het stadion.”
Preventief
“Gisteren (maandag – red.) is onze dochteronderneming Preventief Veiligheidsdiensten een samenwerkingsverband aangegaan met het Noorderpoort. Onze veiligheidstak gaat het praktijkgedeelte verzorgen voor de opleiding tot beveiliger. Hiertoe zal Preventief dertig stageplaatsen creëren in haar organisatie, waaronder het complex Euroborg.”
“Met deze overeenkomst wordt Preventief de grootste praktijkopleider in de zakelijke dienstverlening in Noord-Nederland. Onlangs heeft burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen het bedrijfsleven opgeroepen 250 stageplaatsen te creëren op de markt. Hiervan gaat Preventief nu alleen al meer dan tien procent voor haar rekening nemen.”
Lunchkaart
“Vanaf eind volgende week zal Euroborg Horeca weer een nieuwe, zomerse lunchkaart gaan hanteren in lunchrestaurant De Groene Kathedraal. Iedereen is dagelijks tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom in Euroborg om deze ververste kaart te proberen.”
“Tot slot willen wij melden dat de Open Dag 2010 op zondag 1 augustus zal worden gehouden. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda. Over de invulling van het programma die dag volgt de komende maanden meer nieuws.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Joost Kooistra nieuwe teammanager FC Groningen

2 dagen geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump