string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Afscheid van twee iconen van de opleiding: Rob en Aukje.

Vrijdag 02 juni 2017 om 15:37

Donderdagavond 1 juni werd door de opleiding van FC Groningen de seizoensafsluiting gehouden, die traditioneel in het teken staat van de kaderleden die de club gaan verlaten. Een staande ovatie was er voor gastheer en gastvrouw Rob en Aukje de Groot die na een kwart eeuw de club zullen verlaten.

In Kaap Hoorn kwamen de medewerkers, vrijwilligers en stagiairs van de opleiding bij elkaar om het seizoen 2016/2017 met elkaar uit te luiden. Er werd stilgestaan bij het vertrek van diverse personen en in het bijzonder bij dat van het echtpaar De Groot. Rob was in diverse functies in totaal exact een kwart eeuw werkzaam als vrijwilliger in de opleiding. Samen met zijn vrouw Aukje verzorgde hij de ontvangst van gasten bij de opleiding de afgelopen vijftien jaar.

opleiding2017kader

​Seizoen 2017/2018

De vijf jeugdteams trainen nog één week in de oude samenstelling door en zullen op maandag 19 juni een aanvang maken met het eerste deel van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. FC Groningen onder-23 heeft al anderhalve week vrijaf en start op maandag 3 juli met het seizoen 2017/2018. De huidige trainers van de zes opleidingsteams blijven overigens allemaal actief bij hun huidige leeftijdsgroep. Komende woensdag, 7 juni, worden de samenstellingen van de zes selecties voor de nieuwe jaargang op deze website gepubliceerd.

trainers2017opleiding

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

2 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren