string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Activiteitenoverzicht.

Maandag 01 december 2008 om 10:22

In december hebben we een aantal activiteiten voor de leden. Voor deze activiteiten kun je je nog opgeven! Het complete activiteiten overzicht vind je op de website onder het kopje activiteiten.

Datum: 12 december 2008
Activiteit: De meidenavond!
Tijdstip:
 16.30 uur tot 20.15 uur
Kosten: € 5,- per persoon
Lokatie: Stadion Euroborg, ABN Business Lounge (naast uitgang P-zuid van de parkeergarage)
Overig: Deze activiteit is alleen voor meisjes. Je mag je moeder / zus / beste vriendin / buurvrouw / nichtje of tante ook meenemen! Je kunt deze activiteit dus met z’n tweeen bezoeken. Let op meiden, we gaan met z’n allen naar de bioscoopfilm “Highschool the musical 3!!”
Aanmelden: De meidenavond is nog niet uitverkocht! Klik hier om je aan te melden.
Datum: 21 t/m 28 december 2008
Activiteit: Kerstplaza, de gezelligste indoorkermis van Nederland!
Tijdstip: Elke dag (incl. kerst) van 10.00 uur tot 18.00 uur
Kosten:  t/m 2 jaar gratis, 2- 10 jaar € 9,-, v.a 10 jaar € 11,-
Lokatie:  Martini Plaza, Groningen
Overig:  Speciaal voor alle Junior Club en Green White Bengels leden is er op 23 december een speciale actie waarbij je met de kortingsbon uit de komende Coooool!, met max. 4 personen, het Kerstplaza voor € 5,- p.p. kunt bezoeken. Die dag wordt er ook onder alle leden die die dag aanwezig zijn een Nintendo Wii verloot. Deze prachtige prijs wordt tussen 15.00 uur en 16.00 uur uitgereikt door Gibril Sankoh en Koen van der Laak!!
Aanmelden:
 Je hoeft je voor deze activiteit niet aan te melden. De speciale kortingsbon is te vinden in de Cooool!  die op 20 december 2008 bij iedereen in de bus valt. Mocht je op 23 december niet kunnen, maar wil je toch graag naar Kerstplaza, dan kun je uiteraard de overige dagen Kerstplaza bezoeken voor de normale entreeprijzen. Klik hier voor meer informatie.
Bij alle activiteiten geldt vol = vol. Voor overige vragen voor de Junior Club of de Green White Bengels klik hier. Feestjes: Vanaf 8 december 2008 kan er weer geboekt worden voor de feestjes in de eerste helft van 2009 (jan. t/m mei). Dit kan via de telefoon op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Klik hier voor onze contactgegevens.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen