string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Activiteiten oktober.

Woensdag 08 oktober 2008 om 14:48

Zoals je in de brief hebt kunnen lezen die bij de Junior Clubleden vandaag op de deurmat is gevallen, worden activiteiten alleen nog maar online aangeboden. Je krijgt dus geen brief meer thuis met het activiteiten overzicht.

In oktober vinden de volgende activiteiten plaats:
Rondleidingen herfstvakantie:
In de herfstvakantie worden er rondleidingen gegeven door het stadion speciaal voor de leden van de Junior Club. De afgelopen zomer zijn er de nodige veranderingen geweest in het stadion en die kun je nu allemaal gaan bekijken samen met je vader / moeder/ broerte/ zusje/ vriendje / opa / oma of iemand anders. Elk lid mag 3 mensen meenemen! let op, vol = vol. De rondleiding kost 5,- per persoon.
Er zijn nog plekken op de volgende dagen:
De rondleidingen zijn helaas vol!
Clinics Skills 4 All
In de meivakantie bood de Junior Club een heel aantal clinics aan verzorgd door de voetbalschool Skills 4 All. Dit was een groot succes dus vandaar dat de clinics terug zijn! Bij de voetbalclinics leer je trukjes die je goed kunt gebruiken tijdens de wedstrijden. Er is elke middag plek voor 100 kinderen. Let op, vol = vol. De clinic kost 7,50 per persoon.
Er zijn nog plekken op de volgende middagen
Tijdstip: van 14.00 uur – 15.15 uur en van 15.30 uur – 16.45 uur
29 oktober, in Groningen, lokatie: Iepenlaan 89A, sportpark van vv Potetos.
19 november, in Hoogezand, lokatie: Laan van de sport 6J, sportpark van vv Hoogezand.
Opgeven?
Opgeven kan via de mail. Zet je in je mail even je naam, je lidnummer en welke dag je wilt komen voetballen (hou rekening met de plek van de clinic!)? Klik hier voor ons mailadres. Let op, de clinics zijn vanaf 7 jaar!

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam