string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Activiteiten in Skylounge Groningen Airport Eelde.

Donderdag 14 september 2017 om 16:19

FC Groningen én Groningen Airport Eelde hebben een nieuw businessconcept ontwikkeld: de Skylounge Groningen Airport Eelde. De Trots van het Noorden deelt de visie dat een stevige positionering van de noordelijke luchthaven bijdraagt aan een sterke regionale economie. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2017/2018 biedt de nieuwe ruimte in het Noordlease Stadion ondernemers de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een versterking van de infrastructuur en bereikbaarheid van Noord-Nederland. 

De Skylounge Groningen Airport Eelde wordt de plek waar noordelijke ondernemers, die grens overstijgend denken, elkaar ontmoeten. Ondernemers die begrijpen dat voor succesvol zaken doen uitstekende voorzieningen, een goede infrastructuur en intensief netwerken, belangrijke voorwaarden zijn.  Dat geldt voor de Skylounge Groningen Airport Eelde maar uiteraard ook voor de luchthaven.
 
Rondom thuiswedstrijden van FC Groningen worden er dit seizoen zes bijeenkomsten georganiseerd in de Skylounge Groningen Airport Eelde. Inspirerende sprekers zullen de ware kracht van de regio laten zien én de kansen die er wereldwijd liggen. Noordelijke ondernemers kunnen voor deze bijeenkomsten stoelen afnemen. Het geheel verzorgde programma is inclusief buffet, drankjes en hapjes. 
 
De volgende thuiswedstrijden van FC Groningen zijn voor dit speciale programma geselecteerd:
 
​FC Groningen – AZ: zondag 15 oktober 2017, aanvang programma 11.45 uur
FC Groningen – Vitesse: zondag 19 november 2017, aanvang programma 11.45 uur
FC Groningen – PSV: woensdag 13 december 2017, aanvang programma 15.45 uur
FC Groningen – ADO Den Haag: zondag 11 februari 2018, aanvang programma 15.45 uur
FC Groningen – PEC Zwolle: zondag 11 maart 2018, aanvang programma 9.45 uur
FC Groningen – Roda JC: zondag 15 april 2018, aanvang programma 11.45 uur
 
Sprekers die zich al hebben gecommitteerd aan de sessies zijn:
Nick Stevens | Chief Digital Officer Groningen
Stef van der Ziel | Initiator Top Dutch
Frans Keurentjes | Voorzitter RvC Koninklijke FrieslandCampina N.V.
Marco Smit | Directeur Economic Board Groningen
Jobert Abma | Founder HackerOne
 
Meer informatie over dit programma is te lezen op deze pagina.

Opening Skylounge GAE (1)

Met haar marketingkracht zal FC Groningen vanaf seizoen 2017/2018 het vliegveld ondersteunen met zowel landelijke als regionale exposure. Noordelijke ondernemers, die ook het belang van een sterke regionale economie zien, kunnen aansluiten door de Skylounge Groningen Airport Eelde bruisend te maken. Een ware hub. Want hoe meer ondernemers aanhaken, hoe meer exposure dit zal opleveren voor het vliegveld. Ondernemers die participeren in de Skylounge Groningen Airport Eelde krijgen bij zes wedstrijden ‘voetbal en inspiratie’, waarbij het bezoeken van een wedstrijd wordt gecombineerd met een inspirerende lezing van een topondernemer.
 
De  helft van de inkomsten van het concept wordt ingezet voor de naamsbekendheid en uitstraling van Groningen Airport Eelde. De exacte invulling hiervan wordt bepaald door Patrick Brouns (gedeputeerde Provincie Groningen), Marco de Jong (voorzitter GRQ Business Network), Siem Jansen (directeur NOM) en Marco van de Kreeke namens Groningen Airport Eelde en Robbert Klaver als commercieel directeur van FC Groningen.

Gerelateerd nieuws.

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven