string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Actie voor amateurclubs kent succesvolle start.

Woensdag 11 november 2020 om 17:00

De actie ‘rondje voor je club’ leverden de deelnemende sportverenigingen in anderhalve week dat de actie loopt al zo`n €80.000 op. In totaal gaven ongeveer 4.000 sportliefhebbers een virtueel rondje voor hun club en steunden daarmee hun amateurvereniging in een financieel zware tijd voor de sportclubs. Bij SC Stadspark deden veel (jeugd)leden mee aan een eerdere actie opgezet door Clubplan Nederland en het Amateurconvenant FC Groningen. 

steun-jouw-voetbalclub2

De actie ‘rondje voor je club’ is een initiatief van Clubplan Nederland omarmt door het Amateurconvenant FC Groningen. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Een donatie aan je club!
 
Je krijgt er geen drankjes voor terug, maar steunt je eigen vereniging enorm en helpt jouw club financieel door deze zware periode. Een rondje kost €20,- al is het ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. De donaties gaan naar de clubkas van de gekozen amateurvereniging.
 
Ook veel clubs aangesloten bij het Amateurconvenant FC Groningen krijgen steun van hun leden en supporters. De actie loopt tot het einde van dit kalenderjaar, de donaties worden in januari 2021 uitgekeerd. Clubplan Nederland neemt contact op met de penningmeester van de vereniging. Zoek voor een rechtstreekse link naar jouw club uit het Amateurconvenant in deze PDF of gebruik de zoekbalk op www.rondjevoorjeclub.nl.
 
Er zijn tal van andere voorbeelden om jouw amateurclub te steunen. Een mooi voorbeeld werd onlangs gegeven door SC Stadspark. Zij pakten een eerder initiatief van Clubplan Nederland en het Amateurconvenant FC Groningen op en gingen ‘Rennen voor je club.’ De georganiseerde sponsorloop leverde een fantastisch bedrag op voor de vereniging en bracht kinderen in deze uitdagende tijd van corona lekker in beweging. Het plezier spatte er vanaf, zo laat ook onderstaande video zien.   

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Sven Bouland wint titel ‘Strijder van het Jaar’

7 dagen geleden

Fit met FC Groningen: Een succesvol programma voor werkgevers

2 weken geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding