Aanstaande dinsdag de FC Groningen Banenmarkt

12 augustus 2021

FC Groningen organiseert komende dinsdag (17 augustus) de FC Groningen Banenmarkt. Geïnteresseerden in een (vrijwillige) functie bij FC Groningen - onder meer op wedstrijddagen -  zijn op dinsdag 17 augustus van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom tijdens de FC Groningen Banenmarkt in Euroborg. 

De Trots van het Noorden is altijd op zoek naar mensen die de club laten groeien en helpen de ambities na te streven. Beschik jij over de Noordelijke aanpakkersmentaliteit en ben jij de juiste persoon om samen met andere collega’s FC Groningen een stap verder te helpen? Kom dan op dinsdag 17 augustus naar de FC Groningen Banenmarkt in Euroborg. Diverse afdelingen van de Trots van het Noorden presenteren zich op de banenmarkt om potentiële werknemers van de juiste informatie voorzien.
  
Werken bij FC Groningen
Werken bij FC Groningen is werken in een professionele organisatie en uitdagende sportomgeving. FC Groningen Horeca is op zoek naar enthousiast horecapersoneel die op wedstrijddagen willen meewerken aan het realiseren van het mooiste evenement van Noord-Nederland. Je werkt in een vast team met leuke collega’s en maakt samen met het team en de supporters een feest van iedere thuiswedstrijd. Tijdens de FC Groningen Banenmarkt kun je je direct inschrijven bij één van de partners 365Werk en MF horeca personeelsdiensten en wellicht beleef volgende week (zaterdag 21 augustus) tijdens de eerste thuiswedstrijd van het seizoen de unieke sfeer in Euroborg.
 
FC Groningen Merchandise zoekt nieuwe oproepkrachten die willen werken in de vernieuwde Fanshop. Door nauw contact met medesupporters zorg je ervoor dat de echte FC-supporter helemaal klaar is voor de wedstrijd en met de juiste fanartikelen de tribune op gaat.  
 
Mooiste bijbaan van Noord-Nederland
De club is naast bovenstaande betaalde bijbanen altijd op zoek naar vrijwilligers die een functie kunnen bekleden tijdens de wedstrijden. Dit kan gaan om het in beeld brengen van de wedstrijd voor de performance-afdeling van de club, of vrijwillige functies gericht op wedstrijdorganisatie. Hierbij valt onder meer te denken aan EHBO, servicemedewerkers en stewards of verkeersregelaars.
  
Kom werken bij FC Groningen, maak kennis met de club tijdens de banenmarkt en misschien scoor jij komend seizoen bij FC Groningen wel de mooiste bijbaan die er bestaat. Wil je een impressie hoe leuk het is om te werken bij FC Groningen? Volg dan ook het Instagram-account @werkenbijfcgroningen.  

Banenmarkt-feed

Laatste nieuws