string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Aanstaande dinsdag 10 november: FC Groningen Netwerk Carrousel tijdens Promotiedagen LIVE.

Donderdag 05 november 2020 om 16:38

Het FC Groningen Plein op De Promotiedagen voor het bedrijfsleven van Noord-Nederland is jaarlijks een plaats waar vele zakelijke relaties van de club elkaar ontmoeten. Goede gesprekken over voetbal en zaken worden er gevoerd en er ontstaan prachtige verbindingen. Helaas verhindert het coronavirus ons om samen te komen. Maar gelukkig is voor alles een oplossing! Doe mee aan de online FC Groningen Netwerk Carrousel op dinsdag 10 november tijdens de Promotiedagen LIVE inclusief het commerciële team van FC Groningen en algemeen directeur Wouter Gudde. 

FC Groningen Netwerkcarrousel

De Promotiedagen LIVE is de online versie van het jaarlijkse ondernemersevenement. Samen met de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland heeft het commerciële team van de club een FC Groningen Netwerk Carrousel ontwikkeld, te vergelijken met een virtueel FC Groningen Plein.
 
Via de FC Groningen Netwerk Carrousel worden de businessclubleden van de club aan elkaar gekoppeld via een speeddate. Na een gesprek van vier minuten eindigt de speeddate en vindt er automatisch een nieuwe koppeling plaats. Op die manier kunnen deelnemers in een half uur tijd bijpraten met een heleboel andere businessclubleden van FC Groningen. Uiteraard zijn de accountmanagers, salesmanager Kevin Roossien en algemeen directeur van FC Groningen Wouter Gudde ook van de partij.
 
Aanmelden voor de Promotiedagen LIVE gaat via https://www.promotiedagen.nl/bezoekers-registratie/. Via de website www.promotiedagen.nl loggen de deelnemende businessclubleden vanaf 13.30 uur in bij de FC Groningen Netwerk Carrousel waarna de virtuele carrousel gaat draaien. Een leuke manier om juist in deze tijd met elkaar in contact te blijven. vergeet bij deelname niet de microfoon aan te zetten. 
 
Naast de FC Groningen Netwerk Carrousel zijn er 31 andere live-sessies waaraan tussen 12.00 en 16.30 uur kan worden deelgenomen en kan een online beursvloer worden bezocht. Twintig minuten voor de start van de FC Groningen Netwerk Carrousel (13.10 uur) staat een interview gepland met algemeen directeur Wouter Gudde, afgenomen door Arno van der Heyden.  FC Groningen nodigt alle businessclubleden van harte uit om aanstaande dinsdag 10 november mee te doen met de Promotiedagen LIVE.

FC Groningen Netwerkcarrousel Linkedin

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Joost Kooistra nieuwe teammanager FC Groningen

2 dagen geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump