string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

A-junioren ontvangen SC Heerenveen.

Donderdag 29 november 2012 om 10:02

Een viertal thuiswedstrijden morgen op sportpark Corpus den Hoorn. Daaronder de noordelijke derby in de Nike Eredivisie, een topwedstrijd in de onder-16 divisie en de eerstejaars D-pupillen.

Zowel FC Groningen/Cambuur A1 als SC Heerenveen A1 staan in de middenmoot van de Nike Eredivisie. Maar die is nogal groot te noemen. Feyenoord A1 en PSV A1 leiden het bal maar daaronder staat een groot aantal clubs die niet veel voor elkaar onder doen. Op verplaatsing hebben de Groningers zich de laatste weken prima hersteld. Na winst in Doetinchem op De Graafschap A1 volgde een enerverend gelijkspel in Hengelo tegen FC Twente A1. Vorig seizoen eindigde de Derby van het Noorden in een 2-1 zege voor de ploeg van trainer Paul Raveneau.
De onder-16 ploeg van trainer Peter Hoekstra staat al een aantal weken knap aan kop. Maar de achtervolgers dringen zich aan waaronder ook AZ B2. De Alkmaarse tegenstander heeft zelfs een verliespunt minder. AFC C1 zal traditiegetrouw een zware dobber worden voor onze tweedejaars C-junioren. De Groningers staan tiende en hopen tegen de Amsterdammers, de nummer zeven van de ranglijst, goede zaken te doen.
FC Groningen/Cambuur D3 speelt wederom een thuiswedstrijd. De koploper uit de Tweede Divisie F neemt het op tegen Emmen D1. Vorig weekeinde haalde het jongste jeugdteam hard uit in het bekertoernooi. In de mist werd Leeuwarden D1 met maar liefst 18-2 verslagen.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur A1 v SC Heerenveen A1 (14.30 uur)
FC Groningen/Cambuur B2 v AZ B2 (13.15 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 v AFC C1 (11.30 uur)
FC Groningen/Cambuur D3 v Emmen D1 (10.00 uur)
Programma (uit):
SC Heerenveen B1 v FC Groningen/Cambuur B1 (14.30 uur!)
Almere City FC C2 v FC Groningen/Cambuur C3 (10.30 uur)
FCG/Cambuur D2 v FC Groningen/Cambuur D1 (12.30 uur)
De voetbalzaterdag is te volgen via Twitter!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’