string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

375 gasten genieten van Vaderdag bij FC Groningen.

Maandag 21 juni 2021 om 15:00

Liefst 375 gasten genoten afgelopen weekend van het FC Groningen Vaderdagarrangement verzorgd door FC Groningen Horeca. De eerste grote publieke partij sinds maanden. Zowel de gasten als de medewerkers van FC Groningen Horeca kijken terug op een geslaagd weekend waarin veel vaders door hun gezien werden verrast met een speciaal cadeau voor Vaderdag. 

Voor het tweede jaar op rij organiseerde FC Groningen Horeca het FC Groningen Vaderdagarrangement. Door de grote belangstelling voor zowel de brunch als het diner werd besloten om naast zondag 20 juni ook op zaterdag 19 juni een extra Vaderdagdiner te organiseren. In diverse ruimtes van het stadion, allen met het prachtige uitzicht op het veld werden in totaal liefst 375 gasten ontvangen.
 
Veel energie
Horecamanager Jepko van Roon heeft weinig woorden nodig om het afgelopen weekend samen te vatten. “Het was fantastisch. Je merkt hoe erg de mensen uitkeken naar een middagje weg bij FC Groningen. Dat het stadion ontzettend is gemist.” Ook het team van FC Groningen Horeca heeft haar gasten lang moeten missen. “Voor ons geeft het ongelooflijk veel energie om die positieve reacties te krijgen en eindelijk weer onze gasten te mogen ontvangen. We kunnen weer doen, wat we het liefste doen; mensen blij maken met een middag of avond uit bij FC Groningen.”
 
Stuk voor stuk kwamen persoonlijke verhalen van de vele echte FC-gezinnen boven tafel. Naast een heerlijke brunch of diner verzorgd in samenwerking met Tweetal Belevingscatering, mochten de gasten via de tribune naar beneden voor een fotomoment bij het hoofdveld. Van Roon: “We merken iedere keer weer in wat voor bijzondere omgeving we mogen werken. Het stadion heeft bij veel supporters een magische uitwerking. Er was een meneer die al meer dan veertig jaar seizoenkaarthouder is en voor het eerst bij het hoofdveld stond. Hij vond het fantastisch!”

Vaderdag2

Vaderdag om nooit te vergeten
Een vader afkomstig uit Groningen, maar woonachtig in Utrecht, was door zijn zoons verrast met een bezoekje naar zijn favoriete club. Een andere vader – agrariër van beroep – werd door zijn zoon verrast door met de tractor naar het stadion te rijden. “Onze gasten genoten oprecht van hun cadeau voor Vaderdag en een bezoekje aan FC Groningen. Ik denk dat het voor velen een Vaderdag is om nooit te vergeten. Ook buiten wedstrijden om kunnen we met FC Groningen Horeca en ons schitterende stadion de echte FC Groningen beleving meegeven aan onze gasten.”
 
“We kijken enorm uit naar komend seizoen waarin we weer supporters en sponsors mogen ontvangen tijdens de wedstrijden en er alles aan gaan doen om van ieder bezoek aan het stadion – op een wedstrijddag of geen wedstrijddag – een prachtige belevenis te maken.”

Vaderdag4
Vaderdag3

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

5 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

5 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord