string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

1e finalist Gasunie Shoot-Out bekend.

Maandag 08 april 2019 om 15:31

Zaterdag 6 april tijdens de wedstrijd FC Groningen - Excelsior was de eerste halve finale van de Gasunie Shoot-Out. Tijdens de Shoot-Out werd gestreden voor een plek in de finale, deze kon je bereiken door het vaakst te scoren en daarmee te eindigen met het meeste aantal punten.

Tijdens de Shoot-Out streden 7 GWB'ers voor een plek in de finale. De deelnemers van de Shoot-Out waren Tygo Smid, Koen Tijssen, Bart Veenstra, Jarno Sterenborg, Xavier Tol, Jesse Drenth, Ivar Bonder en op keep Owen van der Vlag. De winnaar die eindigde met het volledige aantal punten was Koen Tijssen. Koen neemt deel aan de finale die wordt gespeeld bij de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen, FC Groningen – Fortuna Sittard (12 mei).

De tweede halve finale wordt gespeeld op 20 april tijdens de wedstrijd FC Groningen – AJAX. Deze nog onbekende winnaar zal tijdens de finale tegen Koen strijden voor de beker. Naast de beker krijgt de winnaar ook een waardebon te besteden bij de Fancorner van FC Groningen en een jaar lang de eer dat hij de winnaar is van de Gasunie Shoot-Out 2019!

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga