string(17) "WP Rocket/Preload"

Wildervank locatie voor bijzonder Voetbalkamp.

Donderdag 11 april 2024 om 18:08

FC Groningen Trainen als een Prof organiseert komende zomervakantie op verschillende plekken in de regio het FC Groningen Voebalkamp. Innovatief, duurzaam logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom maakt de editie bij VV Wildervank met FC Groningen mogelijk. Kinderen die voetballen bij een vereniging via Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Leergeld krijgen de mogelijkheid mee te doen aan dit FC Groningen Voetbalkamp. Oldenburger | Fritom en FC Groningen bieden deze groep voetballende kinderen in de leeftijd van 7 tot 15 jaar de mooiste week van de vakantie.

Maatschappelijk partner Oldenburger | Fritom is al jaren verbonden aan FC Groningen en diepgeworteld in het achterland van de Trots van het Noorden. Oldenburger | Fritom steunt middels haar uitgebreide MVO beleid diverse sportieve initiatieven in Groningen en Drenthe. Naast het financieel ondersteunen van diverse sportverenigingen investeert Oldenburger | Fritom ook tijd en energie in het stimuleren van vitaliteit en een gezonde leefstijl. Op deze manier beleeft iedere betrokkene veel plezier aan sporten.

Oldenburger | Fritom ondersteunt de missie om bewegingsarmoede in de regio tegen te gaan en zowel kinderen als volwassenen aan te zetten tot Meer & Beter Bewegen. Speciaal voor jongeren die opgroeien in financieel uitdagende omstandigheden waardoor bijvoorbeeld op vakantie gaan niet mogelijk is, organiseert FC Groningen Trainen als een Prof het voetbalkamp in Wildervank.

Kinderen die via Jeugdfonds Sport & Cultuur of stichting Leergeld lid zijn van een voetbalvereniging kunnen zich aanmelden voor de voetbalweek in de zomervakantie. Het FC Groningen Voetbalkamp in Wildervank wordt georganiseerd van dinsdag 30 juli tot en met vrijdag 2 augustus. Vitaliteit is een belangrijk thema van maatschappelijk partner Oldenburger | Fritom, jongeren een belangrijke doelgroep. De innovatief duurzaam logistiek dienstverlener met de hoofdvestiging in Veendam erkent hiermee het belang van het aanzetten tot Meer & Beter Bewegen van een belangrijke doelgroep in de regio.

MVO-coördinator Frank Wolters is vanuit FC Groningen organisator van het FC Groningen Voetbalkamp. Wolters kijkt uit naar de verschillende kampen in de regio met in het bijzonder de editie in Wildervank. “We zijn Oldenburger |Fritom heel dankbaar dat ze samen met ons deze week willen organiseren. We willen kinderen die niet op vakantie kunnen, een onvergetelijke vakantieweek bieden. Zodat zij met fantastische verhalen terugkomen op school. Dat doen we door lekker samen te gaan voetballen en andere beweegvolle activiteiten te bieden. We zijn hartstikke blij dat er veel bedrijven en organisaties zijn die zich net als Oldenburger | Fritom inzetten om de gezamenlijke strijd tegen bewegingsarmoede aan te gaan.”

Kinderen die in aanmerking komen voor het FC Groningen Voetbalkamp in Wildervank kunnen zich aanmelden via deze link. Op het inschrijfformulier staan de voorwaarden omschreven. De aanmelding is gehonoreerd wanneer deze door FC Groningen is bevestigd. 

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Nieuwe selectie FC Groningen onder-12 komt bijeen in Euroborg

1 maand geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi