string(17) "WP Rocket/Preload"

Volop activiteiten in Voorjaarsvakantie.

Dinsdag 13 februari 2024 om 08:00

Schoolkinderen in het noorden van het land hebben van zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari Voorjaarsvakantie. Tijdens deze schoolvrije periode organiseert FC Groningen tal van leuke activiteiten.

Nieuw is het FC Groningen Voetbalkamp in deze week. Het FC Groningen Voetbalkamp wordt gehouden bij VV Noordster in Oude Pekela. Vanaf dinsdag 20 februari vier dagen lekker trainen onder begeleiding van gedreven en enthousiaste trainers van FC Groningen. Er staat iedere dag een gezonde sportlunch klaar en er staat tal van activiteiten op de planning waardoor de deelnemers zich zowel op als naast het veld kunnen ontwikkelen. Het FC Groningen Voetbalkamp is geschikt voor jongens en meiden tussen de 6 en 14 jaar.   

Op de sportvelden van SGO Grolloo is het mogelijk om op maandag 19 februari en dinsdag 20 februari mee te doen met de Trainen als een Prof Voetbal 2-Daagse. Op de sportvelden van VV Niekerk wordt er op donderdag 22 en vrijdag 23 februari keihard getraind bij de Voetbal 2-Daagse.

Tijdens de 2-daagse wordt getraind op verschillende ondergronden. Spelen op verschillende ondergronden vereist aanpassingen van techniek en vaardigheden. Het dribbelen op gras vereist mogelijk andere bewegingen dan op de straat of in de zaal. Dit kan helpen bij de ontwikkeling van balcontrole, dribbelvaardigheden en algemene technische vaardigheden. De Voetbal 2-daagse is voor alle spelers uit de leeftijdscategorieën onder-7 tot en met onder-15.

Woensdag 21 februari wordt op Sportpark Corpus den Hoorn een trainingsdag gehouden De FC Groningen Trainingsdag staat in het teken van groei, als sporter en mens. Een ochtend of middag hard trainen met nuttige tips van je trainer. Het begint met de pre-training, daarna ga je met je groepje uiteen om twee uur lang te trainen als een FC Groningen Prof. Tijdens de training staat het thema ‘aanvallen’ centraal.

Wanneer je meedoet aan één van bovenstaande activiteiten ontvang je tevens twee tickets voor de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen MVV van vrijdag 8 maart. Zin om in de vakantie mee te doen aan één van de FC-activiteiten? Schrijf je in via https://trainenalseenprof.fcgroningen.nl.

Op vrijdag 23 februari speelt de Trots van het Noorden om 20.00 uur thuis tegen Helmond Sport. Tickets zijn eenvoudig te verkrijgen via de FC Groningen Ticketshop. Jonge supporters die in de vakantieweek een training van de eerste selectie willen bekijken op Sportpark Corpus den Hoorn zijn op woensdag 21 en donderdag 22 februari vanaf 11.00 uur van harte welkom.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi

1 week geleden

Wildervank locatie voor bijzonder Voetbalkamp

1 week geleden

Woensdag FC Groningen G-voetbaltoernooi in Stadspark