string(17) "WP Rocket/Preload"

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel.

Vrijdag 29 september 2023 om 15:00

Schrijf je vandaag nog in voor de 4 Mijl van Groningen en loop samen met andere FC-supporters mee in het mooiste hardloopevenement van Noord-Nederland. Ook voormalig FC-spelers Arjen Robben, Kurt Elshot en Sander van Gessel hebben zich ingeschreven. De drie oud-voetballers lopen voor het goede doel: Jeugdfonds Sport & Cultuur. Samen met andere FC-supporters lopen? Meld je dan nu aan voor het FC Groningen Startvak. De 4 Mijl van Groningen wordt gehouden op zondag 8 oktober 2023.

Jeugdfonds Sport en Cultuur is voor meerdere jaren als goed doel gekoppeld aan de Charity Run. Onder andere clubicoon Arjen Robben loopt de 4 Mijl voor het goede doel. Net als voormalig FC’ers Kurt Elshot en Sander van Gessel die de route vanuit Haren naar de Vismarkt zo snel mogelijk zal proberen af te leggen. Supporters die de FC-helden willen steunen, kunnen dat doen via deze link.

De FC’ers zamelen geld in voor het goede doel, zodat het Jeugdfonds kinderen die leven onder financieel uitdagende omstandigheden bij een vereniging kan laten sporten. FC Groningen werkt al jaren samen met Jeugdfonds en vindt dat sport toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht financiële status, handicap of leeftijd. Iedereen heeft recht om te sporten.

Speciaal voor supporters van FC Groningen keert het FC Groningen Startvak terug op de 4Mijl van Groningen. Heb je vorig jaar de kans gemist? Schrijf je dan nu in voor het FC Groningen Startvak editie 2023! Samen met andere supporters van de Trots van het Noorden loop je in het groen-wit mee met de 4Mijl van Groningen. De beleving van de 4Mijl wordt nog specialer.

FC-supporters die zich inschrijven voor het FC Groningen Startvak worden betrokken bij diverse acties van de club voorafgaand en rondom het grootste hardloopevenement van Groningen. Samen lopen is nog leuker!

De 4 Mijl van Groningen is een begrip in Noord-Nederland. Een laagdrempelig hardloopevenement, dat heel veel Noorderlingen structureel in beweging brengt. Mensen van alle leeftijden die gaan trainen om het beste uit zichzelf te halen. Het past uitstekend in de maatschappelijke missie van de Trots van het Noorden, waarbij de club de strijd aangaat met bewegingsarmoede. Het hardloopevenement wordt voor de 36ste keer in de historie gehouden en staat gepland op zondag 8 oktober 2023.

Gerelateerd nieuws.

24 uur geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga