string(17) "WP Rocket/Preload"

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé.

Woensdag 22 november 2023 om 10:45

FC-supporters profiteren ook komend jaar van de collectieve zorgpolis van partner Univé. FC Groningen en Univé bieden de supporters de ‘Meer & Beter Bewegen’ zorgpolis. Met de collectieve zorgpolis krijgen deelnemers liefst 10 procent korting op aanvullende verzekeringen die gericht zijn op meer en beter bewegen.

Door 10 procent korting te geven op aanvullende verzekeringen als fysiotherapie, sportmedisch advies, alternatieve bewegingszorg (chiropractor), voedingsadvies, preventie (leefstijlcheck, mindfulness) en wachtlijstbemiddeling, willen beide partijen de toegang tot aanvullende zorg toegankelijker maken en meer mensen in beweging krijgen.

Goed bewegen, goed herstellen

Goed bewegen is beter herstellen. FC Groningen en Univé willen met het aanbieden van de collectieve zorgpolis: Meer & Beter Bewegen positief bijdragen aan een spoedig herstel na bijvoorbeeld een sportblessure. De aanvullende verzekeringen waarvoor de korting geldig is dragen actief bij aan zowel beter bewegen als beter hertstellen. Interesse in de nieuwe collectieve zorgpolis? Klik dan hier.

Webinar op 27 november

Er zijn tal van keuzes die je kunt maken. Zie je door de bomen het bos niet meer en krijg je last van keuzestress? Dat is niet de bedoeling. Schrijf je gratis en vrijblijvend in voor de Univé zorgwebinar van maandag 27 november 19.00 uur. De experts van Univé nemen de deelnemers mee en welke keuzes er zijn en wat het beste bij iemand past. De webinar is online thuis te volgen en zal ongeveer 40 minuten duren. https://www.univezorgwebinar.nl/aanmelden/

Maatschappelijk hoofdpartner

Univé is maatschappelijk hoofdpartner van FC Groningen. Hierdoor is de coöperatieve verzekeraar verbonden al alle Meer & Beter Bewegen Programma’s van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Ook heeft Univé zich verbonden aan de FC Groningen Opleiding en het G-voetbalteam van de FC, Kids United. Samen zetten Univé en FC Groningen de stap naar een beweegrijke toekomst en gaat het de strijd aan met bewegingsarmoede in het verzorgingsgebied van de FC.

Gerelateerd nieuws.

7 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam