string(17) "WP Rocket/Preload"

Groot voetbalfeest tijdens FC Groningen G-voetbaltoernooi.

Woensdag 17 april 2024 om 14:00

De sportvelden van Velocitas 1897 in het Stadspark stonden precies een week geleden bol van de spanning en voetbalplezier. Het jaarlijkse FC Groningen G-voetbaltoernooi vond plaats. Tien teams streden om de hoofdprijs en maakten uiteraard veel plezier. Ook spelers en stafleden van de eerste selectie genoten van een heerlijke voetbalmiddag.

Het FC Groningen G-Voetbaltoernooi is een evenement van Stichting FC Groningen in de Maatschappij met de langste traditie. De eerste editie van dit voetbaltoernooi voor spelers met een beperking werd al in 2003 in het toenmalige Stadion Oosterpark georganiseerd.

Het deelnemersveld was afgelopen woensdag wederom van topkwaliteit, hetgeen prachtige passeeracties, schitterende steekpasses en geweldige goals opleverde. Vereniging Velocitas 1897 stelde het sportpark ter beschikking, maatschappelijk partner Univé zorgde voor kleding en een fantastische aankleding van het evenement. De eerste selectie van FC Groningen coachte de verschillende teams.

Het team van Cosis verdedigde uiteindelijk met succes haar titel en mocht na een zinderende kruisfinale en spannende eindstrijd de grote beker in ontvangst nemen.  Stichting FC Groningen in de Maatschappij kan terugkijken op een mooie voetbalmiddag. Geniet na met onderstaande video.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

FC-sportarts Stijn de Bruijn loopt marathon New York voor het goede doel

3 weken geleden

Nieuwe selectie FC Groningen onder-12 komt bijeen in Euroborg

1 maand geleden

Wildervank locatie voor bijzonder Voetbalkamp