Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de Junior Club bereiken?
De Junior Club is elke werkdag bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.00 uur. Dat kan op verschillende manieren:
Adres:
FC Groningen Junior Club
Antwoordnummer 1006
9700 VC GRONINGEN
E-mailadres:
Telefoonnummer: 050-5878787 (optie 6)

Hoe kan ik lid worden van de Junior Club?
Je kunt je aanmelden door het invullen van een aanmeldformulier.
Ben je al lid en wil je een vriendje of vriendinnetje aanmelde? Gebruik dan het member-get-member formulier. Dan ontvang je een leuk cadeautje!

Hoeveel kost het lidmaatschap van de Junior Club?
Het lidmaatschap van de Junior Club kost per seizoen (juli-juni) € 17,50. Als je tijdens de tweede helft van het seizoen lid wordt (na 1 januari), betaal je € 10,00 voor het lidmaatschap voor het lopende seizoen.

Wat is de minimale/maximale leeftijd om lid te worden van de Junior Club?
Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar kunnen lid worden van de Junior Club. Alle jongeren van 13 t/m 16 jaar kunnen lid worden van de Green White Bengels.

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap als ik ouder dan twaalf jaar wordt?
Je wordt dan automatisch lid van de Green White Bengels. De maand nadat je 13 bent geworden, krijg je een speciale Green White Bengels pas en vanaf dan ontvang je de informatie die speciaal voor de Green White Bengels geldt.  

Wat gebeurt er met mijn lidmaatschap als ik ouder dan 16 wordt?
Je blijft lid van de Green White Bengels t/m juni. Als je bijvoorbeeld 17 bent geworden in januari 2019, blijf je lid tot eind juni 2019.

Wat is het verschil tussen de Junior Club en de Supportersvereniging?
De Junior Club is er speciaal voor FC Groningen fans t/m 16 jaar oud. De Supportersvereniging is er voor fans van FC Groningen in alle leeftijden, maar organiseert geen aparte activiteiten voor jonge leden.

Wanneer ontvang ik mijn welkomstbrief, Junior Club Clubcard en welkomstpakket?
De brief en je Clubcard ontvang je gemiddeld 2 tot 3 weken na inschrijving. Het welkomstpakket kun je met Clubcard en de welkomstbrief afhalen bij de FanCorner. Voor openingstijden van de FanCorner klik hier.

Moet ik mij aanmelden voor de line-up, referee-escort en/of Shoot-Out als ik daaraan mee wil doen?
Ja, je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar of door het direct in te vullen op je aanmeldformulier van de Junior Club. Als jij je eenmaal aangemeld hebt, blijft dit bij jouw gegevens staan. Je hoeft dit dus maar eenmalig te doen. Wanneer je geselecteerd wordt voor één van de wedstrijdactiviteiten, ontvang je hiervoor aan het begin van het seizoen een uitnodiging.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?
Dat kan per post, e-mail of telefonisch.

Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?
Ja, het lidmaatschap wordt automatisch verlengd.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Het lidmaatschap dient voor 1 juni te worden opgezegd om niet voor het nieuwe seizoen te hoeven betalen.
Opzeggen kan per post of via e-mail.

Wie is Groby?
Groby is de coolste beer van Groningen en omstreken. Hij is de mascotte van de FC Groningen Junior Club. Groby is altijd bij de thuiswedstrijden aanwezig om FC Groningen aan te moedigen en natuurlijk ook bij de activiteiten van de Junior Club. Alle spelers vindt hij even goed, dus zijn ze allemaal favoriet. Het stadion vindt hij geweldig. Soms gaat hij even terug naar huis, lekker in zijn iglo.

Wat is de Coooool!?
De Coooool! Is het clubblad van de Junior Club. Dit blad komt 3 keer per seizoen uit en staat boordevol met nieuwtjes, foto's en andere leuke dingen die te maken hebben met FC Groningen of met de FC Groningen Junior Club. Wil je graag een keertje meewerken aan de Coooool!? Wil je bijvoorbeeld graag je mooie FC Groningen kamer showen, heb je een vraag aan Groby of heb je een mooie foto van jou met een speler? Stuur dan een e-mail naar de Junior Club.

Hoe maak je kans om een keer mee te lopen met de spelers van FC Groningen bij een wedstrijd?                          
In het begin van het seizoen sturen we de leden die het langste lid zijn en nog nooit aan de beurt zijn geweest een brief. Toch kan het zijn dat sommige kinderen vaker op het veld hebben gestaan om de volgende redenen:

- Als je winnaar bent van een prijsvraag.
- Soms is het heel moeilijk om kinderen te vinden voor verre uitwedstrijden. Wij zetten dan een oproepje op onze website, wanneer de line-up niet vol is. 

Alleen leden tussen de zes en elf jaar worden uitgenodigd. 
Het kan zijn dat her lang duurt voor je aan de beurt bent, dit komt door het grote aantal leden van de Junior Club.

Staat jouw vraag hier niet bij? Dan kun jij je vraag mailen naar .