string(17) "WP Rocket/Preload"

Het Junior Club Festival: een feestelijke dag voor jonge FC-supporters.

Woensdag 01 mei 2024 om 14:41

De sfeer was bruisend en de glimlachen waren niet te missen tijdens het recente Junior Club Festival, georganiseerd door de FC Groningen Junior Club. Op dinsdagmiddag 30 april, verzamelden honderden leden zich, vergezeld door ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes, in Euroborg voor een onvergetelijke dag vol plezier en activiteiten.

Het hoogtepunt voor velen was de kans om hun FC-helden van dichtbij te ontmoeten. Tijdens het festival waren de spelers van de eerste selectie aanwezig, waarbij handtekeningen werden uitgedeeld en selfies werden genomen.

Naast het ontmoeten van spelers en stafleden konden jonge FC-supporters zich onderdompelden in een scala aan leuke activiteiten. Op de Noordtribune konden kinderen hun eigen spandoeken maken en deelnemen aan een speurtocht met vragen over FC Groningen. Een photobooth bood de gelegenheid om unieke kiekjes te maken met verschillende mascottes. Mascotte Groby had zijn vrienden Chat van Ballorig, Timey van de 4 Mijl van Groningen en Gijs van ijshockeyvereniging Gijs Groningen meegenomen en deelde ontelbare high-fives en knuffels uit.

Groninger TikTok Tammo kwam een optreden verzorgen en kinderen konden FIFA spelen op één van de vele spelcomputers. Voor degenen die van een beetje adrenaline houden, waren er springkussens aanwezig, met partner Univé kon er buiten worden gevoetbald in pannakooien, Peakz Padel verzorgde een gatendoek waar deelnemers ballen doorheen konden slaan. Scapino zorgde voor de posters om handtekeningen op te verzamelen.

Met honderden bezoekers was het Junior Club Festival een groot succes. “Ik hoop dat kinderen veel plezier meenemen na vandaag en dat ze genieten,” aldus Daphne Stevens, binnen FC Groningen verantwoordelijk voor de Junior Club. “Het is een mooi evenement om het FC Groningen groen-wit in hun hart te stoppen en vooral gewoon een leuke dag waarbij ze genieten.”

De FC Groningen Junior Club organiseert het gehele seizoen verschillende toffe activiteiten. Ook is het mogelijk om als lid van de Junior Club op een wedstrijddag met een speler het veld op te lopen, mee te doen aan het vlaggenspektakel rond het veld of mee te doen aan de penalty shoot-out. Jonge FC-supporters van 0 tot 16 jaar oud kunnen zich inschrijven voor de FC Groningen Junior Club. Inschrijven kan via https://www.fcgroningen.nl/supporters/junior-club/lid-worden/.

Gerelateerd nieuws.

2 maanden geleden

Kom jij naar het Junior Club Festival?

3 maanden geleden

Speelt FC Groningen straks in het shirt van jouw dromen?

4 maanden geleden

Handtekeningenmiddag: Een onvergetelijke ervaring voor jonge supporters