string(17) "WP Rocket/Preload"

De FC Groningen Junior Club; de coolste club van het Noorden.

Zaterdag 04 maart 2023 om 15:28

De Junior Club is een supportersvereniging voor jonge supporters tot 16 jaar. Er worden elk jaar leuke activiteiten georganiseerd om de leden op een hele leuke manier te betrekken bij FC Groningen. Thijs de Vries is één van de jonge supporters die met veel plezier lid is van de FC Groningen Junior Club.

Thijs is 10 jaar oud en een echte supporter van FC Groningen. De jonge supporter is al bij een aantal activiteiten van de Junior Club aanwezig geweest. Zo heeft Thijs (op de foto hieronder) de afgelopen periode meegedaan met de training in het stadion, handtekeningenmiddag en de bingo’s waar meerdere leuke FC Groningen prijzen vallen te winnen. “Super leuk allemaal, maar het leukste vind ik het voetballen zelf. Via de clinics bij de Junior Club, maar ook bij Trainen als een Prof. Bijvoorbeeld de FC Groningen Voetbalschool of het FC Groningen Voetbalkamp.”

FC Groningen biedt met de Junior Club een kans voor de jonge supporters om mee te doen met leuke en leerzame activiteiten. Zo staan er iedere thuiswedstrijd leden van de Junior Club op het veld. Ze gaan mee aan de hand van een speler, zwaaien met één van de grote vlaggen aan de zijlijn of doen mee met de penalty shoot-out in de rust.

Ontmoet Groby, de spelers en neem deel aan andere leuke en leerzame activiteiten. Thijs doet met veel plezier mee aan de vele verschillende activiteiten van de FC Groningen Junior Club. “Ik raad iedereen aan om zich aan te melden bij de Junior Club omdat je heel veel leuke dingen doet en er veel leuke prijzen zijn te winnen bij de activiteiten,” aldus Thijs de Vries.

Leden van de Junior Club krijgen korting op aankopen in de webshop en FC Groningen Store. Vanuit de Junior Club worden meerdere nieuwsbrieven verstuurd waarin de activiteiten worden aangekondigd en de leden op de hoogte blijven van al het nieuws.

Jonge supporters kunnen voor de rest van het seizoen lid worden voor € 11,-. Daarna kost een lidmaatschap €18,50 per seizoen. Klik op onderstaande link en word nu lid. Nieuwe leden van de Junior Club kunnen op vertoon van een voucher – die per post wordt opgestuurd – bij het stadion een leuk welkomst cadeau ophalen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Handtekeningenmiddag: Een onvergetelijke ervaring voor jonge supporters

4 maanden geleden

Veel mooie FC-activiteiten in de herfstvakantie

5 maanden geleden

Voetbalclinic in herfstvakantie voor leden FC Groningen Junior Club