Rondleidingen

Pag.13 Rondleidingen (2)

Op dit moment is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een rondleiding te boeken in het stadion.

FC Groningen verwelkomt bij bijna ieder thuisduel zo'n 20.000 toeschouwers. Euroborg is echter niet alleen tijdens wedstrijden geopend. Zo bestaat er de mogelijkheid een rondleiding door het stadion te boeken. 

De rondleidingen worden verzorgd door zeer betrokken vrijwilligers van de club, die goed geïnformeerd zijn. Een rondleiding door de Groene Kathedraal duurt - net als een voetbalwedstrijd - ongeveer negentig minuten. De ontdekkingstocht door het stadion voert de liefhebber langs plekken waar over het algemeen de toegang verboden is. Denk hierbij aan de Office Centre Lounge, verschillende sponsorruimtes, het perscentrum, de kleedkamers, de spelerstunnel en de dug-outs langs het veld. Deuren die over het algemeen gesloten blijven, gaan speciaal voor de rondleiding van het slot. (*)

Daarnaast wordt de FC Groningen Experience bezocht, een interactief museum waar de clubhistorie weer tot leven komt. Herleef de sfeer uit het oude Oosterpark, aanschouw de Europese avonturen, bewonder de KNVB beker of de Gouden Schoen die Henny Meijer als enige speler van FC Groningen wist te winnen. Onze historie is mooi en daar mogen we trots op zijn. De FC Groningen Experience is gratis en zonder afspraak te bezoeken.


Rondleiding boeken?
Op dit moment is het vanwege de coronamaatregelen niet mogelijk een rondleiding te boeken in Euroborg. 

Aarzel niet telefonisch contact op te nemen met onze supporterscoördinator Matthias Mulder op 050-5878779 of via   en vraag naar de mogelijkheden.

Groepen van 8 personen of meer hebben de mogelijkheid om in overleg op een zelf gekozen tijdstip een rondleiding te boeken. De kosten zijn € 9,00 p.p. voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op de totaalprijs. De rondleiding is inclusief een kop koffie of thee.

Vragen kunt u stellen via .

(*) Het is niet mogelijk een rondleiding te boeken op wedstrijddagen. Ruimtes kunnen alleen worden bezocht indien deze niet in gebruik zijn.

DSC_0121
DSC_0112