Rondleidingen

Pag.13 Rondleidingen (2)

FC Groningen verwelkomt bij bijna ieder thuisduel zo'n 20.000 toeschouwers. Het Hitachi Capital Mobility Stadion is echter niet alleen tijdens wedstrijden geopend. Zo bestaat er de mogelijkheid een rondleiding door het stadion te boeken. 

De rondleidingen worden verzorgd door zeer betrokken vrijwilligers van de club, die goed geïnformeerd zijn. Een rondleiding door de Groene Kathedraal duurt - net als een voetbalwedstrijd - ongeveer negentig minuten. De ontdekkingstocht door het stadion voert de liefhebber langs plekken waar over het algemeen de toegang verboden is. Denk hierbij aan de Payt Lounge, verschillende sponsorruimtes, het perscentrum, de kleedkamers, de spelerstunnel en de dug-outs langs het veld. Deuren die over het algemeen gesloten blijven, gaan speciaal voor de rondleiding van het slot. (*)

Rondleiding boeken?
Elke woensdagmiddag om 16.30 uur is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding, mits er voldoende animo is. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en dit kan via .

Groepen van 8 personen of meer hebben de mogelijkheid om in overleg op een zelf gekozen tijdstip een rondleiding te boeken. De kosten zijn € 9,00 p.p. voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar. Groepen vanaf 15 personen krijgen 10% korting op de totaalprijs. De rondleiding is inclusief een kop koffie of thee.

Vragen kunt u stellen via .

(*) Het is niet mogelijk een rondleiding te boeken op wedstrijddagen. Ruimtes kunnen alleen worden bezocht indien deze niet in gebruik zijn.