string(17) "WP Rocket/Preload"

Gezellige middag voor leden Junior Club in bioscoop.

Donderdag 13 april 2023 om 13:48

Een groot aantal leden van de FC Groningen Junior Club had zich aangemeld voor het gezamenlijke bioscoopbezoek van afgelopen woensdag in Kinepolis. Leden konden – afhankelijk van de leeftijd – kiezen uit een drietal films. Uiteraard was Groby ook aanwezig in de bioscoop. De mascotte van de FC en de FC Groningen Junior Club kijken terug op een gezellige middag.

De jongste leden genoten van de avontuurlijke film ‘Fien en Teun gaan kamperen’. De twee vrolijke boerderijkinderen beleefden een spannend en leuk avontuur in de natuur samen met hun nieuwe dierenvriendjes. Voor de leden vanaf 6 jaar draaide de film Asterix & Obelix in het Middenrijk. De twee oersterke vrienden hielpen de prinses Fu Yi op weg naar Gallië en gingen met behulp van hun magische toverdrank de strijd aan met Julius Ceasar. De oudste leden bezochten de spannende film ‘Ant-man and The Wasp: Quantumania’. Een film waar spanning en actie de leden op het puntje van de bioscoopstoel liet zitten.

Voorafgaand aan de drie films was Groby aanwezig voor knuffels, high fives en om iedereen veel plezier te wensen. Uiteraard mocht popcorn tijdens de film niet ontbreken. Dit bioscoopevent van de FC Groningen Junior Club werd georganiseerd in samenwerking met partner Kinepolis en was gratis voor leden te bezoeken. Jonge supporters die nog geen lid zijn van de Junior Club kunnen lid worden via https://www.fcgroningen.nl/supporters/junior-club/lid-worden/.

Voor de rest van het seizoen kost een lidmaatschap slechts €11,-. Wie nu lid wordt, maakt direct kans om te worden uitgekozen voor een van de activiteiten rondom de resterende thuiswedstrijden dit seizoen. Daarnaast kun je nog deelnemen aan het Junior Club Festival dat nog voor de komende zomer plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Handtekeningenmiddag: Een onvergetelijke ervaring voor jonge supporters

5 maanden geleden

Veel mooie FC-activiteiten in de herfstvakantie

5 maanden geleden

Voetbalclinic in herfstvakantie voor leden FC Groningen Junior Club