string(17) "WP Rocket/Preload"

Oldenburger|Fritom inspireert Veendamse jeugd met Word Groter Ballen.

Zaterdag 17 juni 2023 om 15:00

Deelnemers van het maatschappelijke beweegprogramma Trainen in de Wijk werden eind mei door programmapartner Oldenburger|Fritom in het zonnetje gezet. Iedere deelnemer kreeg aan het einde van de beweegsessie die middag een Word Groter Bal mee naar huis. Programmapartner Oldenburger|Fritom wil op deze wijze de jongeren stimuleren Meer en Beter te blijven bewegen.

Onder de noemer Meer en Beter Bewegen worden er door FC Groningen meerdere beweegprogramma’s gedraaid voor verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën. Het doel in op jongeren een beweegrijkere toekomst te bieden en daardoor bewegingsarmoede in de regio tegen te gaan.

Trainen in de Wijk

Trainen in de Wijk is onderdeel van het Meer en Beter Bewegen programma waarbij FC Groningen in de Maatschappij zich inzet om kinderen uit de regio te inspireren en te motiveren om gezond en actief door het leven te gaan. Trainers van Stichting FC Groningen in de Maatschappij verzorgen kosteloos een beweeg- en voetbaltraining voor jongeren in de wijk.

De jongeren krijgen de mogelijkheid te genieten van de positieve effecten van sport en beweging en worden door de FC-trainers geïnspireerd. Mede met de steun van de trots\e programmapartner Oldenburger|Fritom kan dit beweegprogramma in verschillende wijken in het verzorgingsgebied van FC Groningen kosteloos worden aangeboden.

Word Groter Ballen

Tijdens een recente Trainen in de Wijk-sessie in Veendam, bracht de logistiek dienstverlener een cadeau mee voor alle deelnemers. Oldenburger|Fritom deelde Word Groter Ballen uit zodat de deelnemers ook na de beweegmiddag actief kunnen blijven bewegen.

De Word Groter Bal staat voor groei en is speciaal ontworpen om kinderen de mogelijkheid te geven om niet alleen te voetballen, maar ook andere sporten te beoefenen. Hierdoor krijgen kinderen de kans om hun vaardigheden en interesse in verschillende sporten te ontdekken en te ontwikkelen. Met het uitdelen van de Word Groter Ballen wil Oldenburger|Fritom samen met FC Groningen in de Maatschappij kinderen uit de regio aanmoedigen om meer in beweging te komen. Door sport en beweging te stimuleren, creëert FC Groningen een gezonde en actieve levensstijl onder kinderen en draagt het bij aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. FC Groningen en Oldenburger|Fritom zijn trots om samen te werken aan dit waardevolle initiatief.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren