Fit met FC Groningen

fitmetfcg-3-1080x1080-fcglogo- (1)

Zat van thuiszitten? Word Fit met FC Groningen!

Gaat jouw hart sneller kloppen van FC Groningen? Dit is je kans om nog dichter bij jouw favoriete club te worden betrokken. FC Groningen zoekt jou! Via het maatschappelijke programma ‘Fit met FC Groningen’ zet jij samen met de club, en haar partners Hanzehogeschool, Alfa-college en VitaalNed, een eerste stap naar een succesvolle en gezonde toekomst.

‘Als je echt iets wilt bereiken, gebruik dan alles wat daarbij kan helpen. Zorg dat je sterker en beter wordt door alles uit jezelf te halen.’ Dit is een quote van Arjen Robben. Zijn mentaliteit heeft hem tot de wereldtop gebracht, maar deze woorden gelden ook voor jou. Wil jij graag meer energie krijgen en fitter door het leven gaan? Dan is het Fit met FC Groningen iets voor jou! 

Het leefstijlprogramma Fit met FC Groningen biedt supporters tussen de 23 jaar en 55 jaar de mogelijkheid om hun leefstijl onder professionele begeleiding te verbeteren. Doormiddel van een gevarieerd en inspirerend FC Groningen programma gaan gezondheidsprofessionals en studenten samen met jou werken aan een betere gezondheid. Elke deelnemer kan op zijn of haar eigen niveau mee doen en jij bepaalt zelf aan welke gezondheidsdoelen jij wilt werken naar een gezond en fit leven! Het programma vindt plaats in de Euroborg, de ultieme plek om tot topprestaties te komen, te groeien en boven jezelf uit te stijgen. FC Groningen. Word groter.

Tijdens het traject – bestaande uit 10 bijeenkomsten op dinsdagmiddagen van 16:30 uur tot 18:00 uur – worden er hulpmiddelen aangereikt die jij kunt toepassen in het dagelijks leven om jouw doelen te behalen. Het traject bewandel je samen met een groep enthousiaste supporters. Door elkaar te inspireren en te motiveren worden de doelen samen gehaald en wordt een fundament gebouwd voor de toekomst. Kennis opdoen over de brede zin van gezondheid en bewegen op een actieve en leerzame manier. Want fysieke en mentale gezondheid is het minimale vereiste om het maximale uit jezelf te halen. 

Deelname aan het Fit met FC Groningen programma is gratis en zal starten in mei 2021. Er zullen in de eerste groep een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn. De selectie van de deelnemers zal gemaakt worden op basis van jouw motivatie en het intakegesprek met de leefstijlcoach. Tijdens het gesprek wordt gekeken of je voldoet aan het deelnemersprofiel. De deelnemers die in mei gaan starten ontvangen van FC Groningen een officieel starterkit cadeau.

Word jij Fit met FC Groningen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het onderstaande formulier. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.