Fit met FC Groningen

fitmetfcg-3-1080x1080-fcglogo- (1)

Zat van thuiszitten? Word Fit met FC Groningen!

Stichting FC Groningen start 11 mei 2022 met de volgende ronde van Fit met FC Groningen. Met het leefstijlprogramma zet de stichting, in samenwerking met haar partners, de stap naar een succesvolle en gezondere toekomst. Een groep deelnemende supporters gaat gedurende tien weken in de Euroborg actief aan de slag met hun gezondheid. Het initiatief Fit met FC Groningen past uitstekend in de maatschappelijke doelstelling van FC Groningen om bewegingsarmoede op te lossen.

‘Als je echt iets wilt bereiken, gebruik dan alles wat daarbij kan helpen. Zorg dat je sterker en beter wordt door alles uit jezelf te halen.’ Dit is een quote van Arjen Robben. Zijn mentaliteit heeft hem tot de wereldtop gebracht, maar deze woorden zijn niet alleen voor topsporters van toepassing. Het geldt voor ieder mens en FC Groningen biedt een kans aan supporters om alles uit zichzelf te halen. Want fysieke en mentale gezondheid is het minimale vereiste om het maximale uit jezelf te halen.

Fit met FC Groningen is een leefstijlprogramma voor supporters tussen de 23 jaar en 55 jaar. Doormiddel van het gevarieerd en inspirerend programma gaan gezondheidsprofessionals samen met de deelnemers op weg naar nieuwe gezondheidsdoelen. Fit met FC Groningen heeft Positieve Gezondheid als uitgangspunt. Het draait hierbij om de kwaliteit van leven, zowel fysiek, sociaal   als mentaal en is dus meer dan alleen gezonde voeding en bewegen.
 
Het programma kent twee vormen. Het eerste gedeelte zal in het teken staan van de bewustwording van het gedrag in het dagelijkse leven. Hierbij wil de leefstijlcoach inzichten geven om zelfstandig aan de slag te gaan. Vervolgens zal het tweede gedeelte in het teken staan van de praktijk. In beweging komen en het toepassen van opgedane kennis en ervaringen.

Fit met FC Groningen vindt plaats in Euroborg, de ultieme plaats om tot topprestaties te komen, te groeien. Tijdens het traject – bestaande uit 10 bijeenkomsten – worden er tools aangereikt die de deelnemers kunnen toepassen in het dagelijks leven. Alle aspecten van mentale en fysieke gezondheid worden behandeld en er wordt samengewerkt in een groep om elkaar te inspireren en te motiveren. Samen wordt een fundament gebouwd voor de toekomst. 

Word jij Fit met FC Groningen? Meld je dan zo snel mogelijk aan via het onderstaande formulier. 

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy policy verwerkt.