string(17) "WP Rocket/Preload"

Vier keer totale ontlading in magisch Euroborg. Bekijk het terug in ‘Thuis’.

Zaterdag 16 maart 2024 om 01:29

FC Groningen knokte zich vrijdagavond naar een 4-2 overwinning tegen De Graafschap. Na een snelle 2-0 voorsprong, gingen beide ploegen met een gelijke stand de rust in. De Trots van het Noorden gooide het duel in de blessuretijd op slot door een goal van Romano Postema. In ‘Thuis’ een samenvatting van een spannende voetbalavond in Euroborg.

Voor keeper Hidde Jurjus was de wedstrijd tegen De Graafschap een weerzien met veel oude bekenden. Bij de Superboeren keerde Mimoun Mahi terug op bekend terrein. Voorafgaand aan de wedstrijd kregen trainer Dick Lukkien en doelman Jurjus de prijs als beste trainer en beste doelman van de derde periode. De bronzen schilden werden overhandigd door voormalig FC’er Gibril Sankoh.

Na een schitterende sfeeractie en een wervelend begin van de FC nam de spanning op het veld en de tribunes toe. Vier doelpunten betekende vier keer totale ontlading bij de supporters. Na afloop werd er dan ook samen feest gevierd. Bekijk de voetbalavond terug in een nieuwe aflevering van Thuis.